Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta care a făcut baie în nămol. Și-a expus corpul într-un costum de baie senzual

Vedeta care a făcut baie în nămol. Și-a expus corpul într-un costum de baie senzual

GALERIE FOTO (6) Vedeta care a făcut baie în nămol

Vedeta care a făcut baie în nămol. Este una dintre cele mai apreciate artiste internaționale, dar nimic nu a împiedicat-o să se relaxeze făcând baie în nămol. Este vorba despre nimeni alta decât lidera trupei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. Vedeta și-a etalat formele de invidiat într-un costum de baie din două piese.

Vedeta care a făcut baie în nămol. Și-a expus corpul într-un costum de baie senzual

Vedeta americană Nicole Scherzinger a surprins pe toată lumea, după ce a fost surprinsă făcând baie în nămol. Membra trupei Pussycat Dolls a mers împreună cu iubitul ei, Thom Evans, în Formentera. În vârstă de 43 de ani, Nicole și-a etalat fizicul de invidiat într-un costum de baie din două piese, absolut senzual. Vedeta s-a bucurat de o zi plină de distracție alături de Thom, 37 de ani, și de prietenul lor, Julien MacDonald. Vedeta a ales un costum de baie bleu, care i-a scos în evidență silueta tras ca prin inel. Atât artista, cât și iubitul acesteia au făcut baie în nămol, ambii fiind acoperiți cu straturi groase. Cei doi s-au simțit foarte bine, relaxându-se chiar și acoperiți fiind cu nămol. Nicole și Tom sunt de nedezlipit, cei doi bucurându-se din plin de momentele petrecute împreună.

Solista are mare grijă de silueta sa. Bruneta este mai tot timpul la sală și are grijă ce mănâncă. Pe lângă o dietă sănătoasă, fosta jurată X Factor face sală, yoga și pilates. Nicole nu exagerează cu dulciurile și arde calorii dansând. „Intr-o sesiune obisnuita de antrenament, alerg de obicei 20 de minute pe banda, apoi face niste exercitii cu greutati, abdomene cu ajutorul unei mingi speciale si miscari yoga de stretching. Dar cand sunt acasa fac un ciclu de spinning numit Soul Cycle sau imi place sa fac hot yoga – o versiune modificata a bikram yoga (presupune o serie de diverse exercitii facute la 40 de grade Celsius). Cand sunt in Los Angeles fac drumetii pe dealuri sau core power yoga„, spune Nicole Scherzinger.

Vedeta a declarat că pastele și mâncarea mexicană sunt preferatele ei. „Cand vreau sa ma rasfat, mananc paste, pizza si mancare mexicana cu multa branza. Imi plac cartofii prajiti, iar in ceea ce priveste gustarile, imi plac alunele, fulgii de nuca de cocos si morcovii baby”, a spus cantareata.

Cine este iubitul lui Nicole Scherzinger

Artista Nicole Scherzinger are magnet la bărbații din lumea sportului. După relațiile cu pilotul Mewis Hamilton și cu tenismenul Grigor Dmitrov, artista s-a cuplat cu un fost jucător de rugby, actualmente model. Nicole Scherzinger formează un cuplu cu Thom Evans. Chiar dacă nu e o celebritate, noul partener al americancei s-a lansat în rugby, dar în urma unei accidentări, acesta a renunțat la vârsta de 24 de ani.

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al show-ului „The X Factor: Celebrity”, unde Nicole joacă rolul de jurat, iar Thom a fost unul dintre concurenți. Cei doi au declarat că își doresc foarte mult să devină părinți și că lucrează intens la un bebe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: