Redactia.ro
Home » Monden » Vedeta, în lacrimi după moartea lui Emi Pian. Ce legătură avea cu temutul interlop

Vedeta, în lacrimi după moartea lui Emi Pian. Ce legătură avea cu temutul interlop

GALERIE FOTO (2) Emi Pian

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii a reacționat pe rețelele de socializare după ce a aflat vestea că interopul Florin Pian, liderul clanului Duduianu, a încetat din viață.

Bianca Pop, în lacrimi după moartea lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a șocat întreaga lumea mondenă. Multe vedete erau prieteni sau cunoștințe bune ale temutului interlop, iar moartea lui este plânsă de toți aceștia.

Una dintre vedetele autohtone ce se declară o bună prietenă a celui ce era liderul clanului Duduianu este Bianca Pop, ce a devenit cunoscută după participarea la emisiunea „Insula Iubirii” în rolul de ispită.

După ce a aflat vestea morții lui, fostă ispită a transmis un mesaj public prin care a spus că Emi Pian era unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Vedeta părea foarte îndurerată de pierderea liderului interlop și a transmis condoleanțe familiei sale.

„Nu pot să cred așa ceva! A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei…EMI PIAN. Florin Mototolea … De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis pe Facebook, Bianca Pop.

Bianca Pop
Bianca Pop

Cine a fost Emi Pian, liderul clanului Duduianu

Florin Mototolea, pe numele său real, a fost liderul clanului Duduianu, unul dintre cele mai temute din Capitală. Acesta a fost înjunghiat mortal în dimineața zilei de marți, după o răfuială cu un rival.

Cei doi s-au întâlnit să joace barbut, dar la un moment dat lucrurile au degenerat, iar Emi Pian a fost atacat de rivalul său, Ciprian Napi. Florin Mototolea a fost înjunghiat de mai multe ori, iar rana s-a dovedit a fi fatală.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au chemat Salvarea pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului în vârstă de 39 de ani, iar el a fost internat la Spitalul Universitar. El a murit la scurt timp după aceea, din cauza unui stop cardio-respirator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: