Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Ce a apărut în fața casei lui Emi Pian după ce acesta a fost înjunghiat mortal

Incredibil! Ce a apărut în fața casei lui Emi Pian după ce acesta a fost înjunghiat mortal

GALERIE FOTO (2) Emi Pian casa

Moartea lui Emi Pian a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut! Casa acestuia a devenit loc de pelerinaj în ultimele ore, apropiații prezentându-și la reședința lui pentru a prezenta condoleanțe familiei. Ce mesaj a fost postat la poarta interlopului?

Ce a apărut în fața casei lui Emi Pian

Imediat după aflarea veștii morții lui Emi Pian, oameni din lumea interlopă s-au prezentat pentru a-i sta alături de familia îndoliată. La rândul lor, rudele lui Florin Mototolea au ridicat un afiș imens cu mesajul „Nu te vom uita niciodată”, potrivit playtech.ro.

afisaj casa emi pian
Afișul pus de rudele bărbatului.

În decursul următoarelor ore și zile sunt așteptați mai mulți apropiați de-ai interlopului, motiv pentru care, în zonă, este deja o desfășurare de forță impresionantă. Familia victimei a pregătit mese, corturi și toate cele necesare unui priveghi și înmormântare.

Emi Pian a murit în urma unei reglări de conturi cu un clan rival

Amintim că Emi Pian a fost tăiat cu un cuțit, în zona femurului, în timpul unei altercații cu un rival, pe o stradă din București. În ciuda faptului că a fost dus de urgență cu ambulanța, interlopul a pierdut prea mult sânge, ceea ce i-a adus moartea. Ultimele imagini cu el în viață ni-l arată pe targă, la intrarea în spitalul Universitar din București.

La rândul său, atacatorul lui Emi Pian a fost dus de urgență la același spital, după ce fratele lui Emi Pian l-a tăiat cu un topor. Starea acestuia este, în prezent, delicată, suferind leziuni la nivelul coloanei, spun surse medicale. Poliția anchetează cazul în vederea stabilirii firului acțiunii, dar și a vinovaților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: