Redactia.ro
Home » Sport » Vedeta lui Manchester City părăsește Anglia! Cu cine discută Leroy Sane

Vedeta lui Manchester City părăsește Anglia! Cu cine discută Leroy Sane

Vedeta lui Manchester City părăsește Anglia

Vedeta lui Manchester City părăsește Anglia. Impresarul jucătorului a făcut anunțul. Potrivit celor de la Sport Bild, Leroy Sane ar putea ajunge la Bayern Munchen.

Sane a fost la un pas de a se transfera și anul trecut la Bayern Munchen, dar s-a accidentat la genunchi, iar tratativele au fost întrerupte. Acum impresarul fotbalistului Damir Smoljan a declarat că se pregătește o nouă înțelegere.

„Nu este niciun secret. Începând din acest moment, avem oficial mandatul agentului lui Leroy Sane şi putem negocia. FC Bayern este singurul club din Germania la care Leroy se poate gândi ca o viitoare etapă din cariera sa. El consideră că sunt întrunite acolo toate condiţiile pentru ca el să-şi realizeze obiectivul suprem: câştigarea Ligii Campionilor”, a spus Damir Smoljan, potrivit celor de la Sport Bild.

În urmă cu o lună cei de la Bayern anunțau că ar fi dispuși să plătească pentru atacant 55 de milioane de euro. Atunci însă englezii susțineau că nu doresc să renunțe la Sane.

Vedeta lui Manchester City părăsește Anglia

„Interesul lui FC Bayern pentru Sane nu este un secret, dar şi alte echipe mari din Europa ne-au contactat”, a mai declarat agentul jucătorului.

Fotbalistul de 24 de ani are 21 de selecții la Naționala Germaniei, pentru care a marcat și 5 goluri. Până acum internaţional german de origine senegaleză a mai jucat pentru Schalke, între 2014 și 2016. Apoi s-a transferat la Manchester City. În acest sezon, Leroy Sane a suferit o accidentare foarte gravă. S-a întâmplat în primul meci al sezonului, în Supercupa Angliei. Atacantul a stat pe margine mai bine de 5 luni.
16 goluri și 18 assist-uri a reușit Leroy Sane în sezonul precedent, când a fost cel mai bun om din echipă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: