Redactia.ro
Home » Sport » Fotbaliștii fac donații uriașe! Cât au dat vedetele lui Bayern

Fotbaliștii fac donații uriașe! Cât au dat vedetele lui Bayern

Fotbaliștii fac donații uriașe

Fotbaliștii fac donații uriașe. Leon Goretzka și Joshua Kimmich de la Bayern Munchen au anunțat că vor da împreună un milion de euro spitalelor. Exemplul lor a fost urmat și de alți sportivi.

Cele două vedete ale echipei din Germania au anunțat că vor să ajute în lupta împotriva COVID-19. Vor da un milion de euro spitalelor și organizațiilor care încearcă să pună capăt pandemiei.

„Putem bate pe oricine pe teren, dar împotriva Coronei putem câștiga doar împreună! Acesta este motivul pentru care Joshua Kimmich și cu mine am creat această inițiativă și vom dona un milion de euro organizațiilor caritabile care luptă împotriva acestui fenomen”, a fost mesajul transmis de Leon Goretzka și Joshua Kimmich.

Fotbaliștii fac donații uriașe

Cei doi fotbaliști de la Bayern Munchen nu sunt singurii care fac donații în aceste zile. Mai mulți componenți ai echipei naționale au luat atitudine și încearcă să ajute. Aceștia au dat 2,5 milione de euro pentru a fi folosiți în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. Cei care au anunțat decizia au fost Joachim Low, selecționerul Germaniei și team-managerul Mannschaft-ului, Oliver Bierhoff.

„Am sunat jucătorii şi am simţit cât de impresionaţi sunt de această problemă. Ei vor să contribuie cu ceva. Manuel Neuer, Ilkay Gündogan, Marc-André ter Stegen, Joshua Kimmich şi Toni Kroos au fost în spatele iniţiativei. Neuer a contactat apoi şi alţi jucători”, a spus Bierhoff.

Și fotbaliști din alte campionate au donat sume considerabile. Cristiano Ronaldo a anunțat că toate hotelurile pe care le deține vor fi transformate în spitale în care vor fi tratați pacienți cu coronavirus. Toate cheltuielile vor fi suportate de CR7.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: