Redactia.ro
Home » Monden » Vedetă PRO TV, cerută de soție în genunchi, pe stadionul de la UNTOLD: „Da. Nespus”

Vedetă PRO TV, cerută de soție în genunchi, pe stadionul de la UNTOLD: „Da. Nespus”

Vedeta de la PRO TV, Roxana Hulpe a avut parte de cel mai special moment, miercuri seara, pe Cluj Arena, locul în care zilele acestea se desfășoară cel mai mare festival de muzică din România. Îndrăgita prezentatoare de la PRO TV a fost cerută de soție chiar pe stadion de către iubitul ei Bogdan Rădulescu, unul dintre creatorii festivalurilor Untold și Neversea. Iată toate detaliile!

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu se căsătoresc

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold, sunt pregătiți de marele „DA!”. Acesta a făcut un gest care va rămâne pentru totdeauna în sufletul partenerei de viață.

Evenimentul s-a petrecut pe Cluj Arena, în lumina reflectoarelor și sub privirile emoționate ale prietenilor prezenți.

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință.

Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul.

Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini superbe, cu ei doi îmbrățișați.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Cine este Bogdan Rădulescu

Bogdan Rădulescu este un cunoscut om de afaceri, cel care, alături de Edy Chereji, a înființat festivalurile Untold și Neversea. Împreună au revoluționat industria festivalurilor din România.

„A fost anul spectacolelor mari în viața mea. Unele cu public, altele fără aplauze, am improvizat, m-am trezit pierdută-n monologuri și am învățat ce mi-a fost dat. Am trăit cu aici și acum și n-aș schimba nimic. Habar nu am când au trecut toate într-un an ce s-a dus, dar azi mă întorc acasă, la Cluj, unde mă așteaptă mai mult decât un spectacol. E festivalul în care cu toții ne lăsăm inimile să bată la unison, că tare ne-a fost dor. E festivalul prieteniei și bucuriei. Suntem împreună”, explică Roxana experiența pe care i-o aduce festivalul în suflet, tot pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Roxana Hulpe a fost la un pas să se mărite cu chef Alex Petricean

Vedeta de la Știrile PRO TV a fost la un pas de a se mărita cu chef Alex Petricean, înainte de actualul iubit. Cei doi au format un cuplu vreme de 5 ani. Acesta a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a câștigat cel de-al treilea loc.

 

Sursa foto: Instagram roxanahulpe
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: