Redactia.ro
Home » Monden » Vedete de la Hollywood care s-au transformat după ce au devenit mame. Imaginile sunt șocante GALERIE FOTO

Vedete de la Hollywood care s-au transformat după ce au devenit mame. Imaginile sunt șocante GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (21) Vedete de la Hollywood care s-au transformat după ce au devenit mame

Vedete de la Hollywood care s-au transformat după ce au devenit mame. Deși la un moment dat au fost considerate unele dintre cele mai frumoase femei din lume, chiar și cele mai apreciate actrițe de la Hollywood s-au transformat după ce au devenit mame. O sarcină înseamnă fără doar și poate o schimbare vizibilă pentru o femeie. Cu toate astea, unele actrițe americane nu s-au sfiit să-și etaleze noul corp după naștere, chiar dacă schimbările sunt șocante.

Vedete de la Hollywood care s-au transformat după ce au devenit mame. Imaginile sunt șocante GALERIE FOTO

Cinci vedete de la Hollywood care s-au transformat după ce au devenit mame. O sarcină reprezintă întotdeauna o schimbare definitivă pentru o femeie, indiferent că ești vedetă sau nu. Multe actrițe de la Hollywood care au fost embleme ale cinematografiei, au ales, după ce au devenit mame, să se mândrească cu noul lor corp și noua formă. Deși au încercat zeci de diete, corpul lor nu a mai revenit niciodată la silueta de odinioară, dar cu toate astea, vedetele nu s-au rușinat să se afișeze în public. În continuare vom avea câteva exemple de mămici de la Holywood, extrem de mândre de noua lor meserie, dar și de noul lor trup.

Kelly Clarkson

Kelly Clarskon se numără printre vedetele de la Hollywood care după ce au devenit mame, s-au transformat radical. Înainte de a naște primul copil, Kelly s-a luptat cu kilogramele în plus, dar se descurca cu această situație. Ei bine, după ce a adus pe lume un copil, trupul artistei s-a schimbat radical și niciodată nu a mai putut reveni la silueta pe care o avea în urmă cu câțiva ani. Judecată de unii internauți pentru că nu slăbește, blondina le-a transmis un mesaj criticilor. ”Nimănui nu-i pasă de sănătatea mea. Le pasă doar de estetică. Când sunt grasă sunt și fericită!Oamenii ar trebui să se concentreze pe propriile vieți și pe propria sănătate și fericire. Să trăiască fericiți cu alegerile care lor li se par bune”, a spus Kelly.

 

Jessica Simpson

Jessica Simpson a fost considerată la un moment dat, una dintre cele mai sexy artiste din America. Anii au trecut iar blondina a devenit mamă pentru a treia oară. De-a lungul celor trei sarcini, vedeta s-a îngrășat cu nu mai puțin de 30 de kilograme, ceea ce înseamnă că trupul ei a avut parte de modificări majore. Deși a slăbit după fiecare sarcină, Jessica nu a mai reușit să ajungă la trupul de odinioară.

Nici Christina Aguilera nu a scăpat nici ea de acestea schimbări. Cântăreața are trei copii, iar corpul de divă pe care îl avea la începutul carierei sale, a dispărut. Cu toate că a slăbit între sarcini, Christina nu a reușit să ajungă la kilogramele care o au consacrat-o.

Actrița Jennifer Love Hewit este de nerecunoscut, după ce aceasta s-a îngrășat foarte tare. Deși lumea era obișnuită cu apariții elegante și o siluetă de invidiat, actrița a devenit mamă, așa că s-a dedicat în întregime vieții de mămică. Vedetei nu-i este rușine să apară în public cu noua sa siluetă, fiind foarte mândră de faptul că este mamă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: