Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele au votat la alegerile locale 2020. Pe cine au ales?

Vedetele au votat la alegerile locale 2020. Pe cine au ales?

GALERIE FOTO (6) vedete alegeri locale 2020

Vedetele din showbizul românesc au dat dovadă de spirit civic și s-au prezentat încă de la primele ore la alegerile locale 2020. Acestea și-au informat comunitățile online că și-au exercitat dreptul la vot și i-a îndrumat pe cei cale le urmăresc să le ia exemplul. Iată, așadar, care au fost vedetele care au votat la alegerile locale 2020 și pe cine au ales?

Vedetele care au votat la alegerile locale 2020

Amalia Enache, prezentatoare PRO TV, s-a prezentat la alegerile locale 2020 încă de la primele ore ale zilei. Vedeta și-a prezentat buletinul cu dovada că a fost prezentă la vot și i-a îndrumat pe fanii internauți să meargă la urne și să-și exercite dreptul. „Constat că voturile precedente de pe buletinul meu arată cam jerpelite și mânjite. Bun simbolism, pentru că am simțit și eu adesea că votul meu mi-a fost murdărit de acțiunile sau lipsa de acțiune a celor cărora l-am dat. Dar n-am nicio îndoială că NU SUNT TOȚI LA FEL. Așa că I-AM VOTAT pe cei mai asemanători mie. TU cu cine te asemeni? VOTEAZĂ după valorile tale!”, a fost declarația Amaliei Enache.

Amalia Enache a votat la alegerile locale 2020
Amalia Enache a votat la alegerile locale 2020

Radu Țibulcă, actor de comedie, este un alt nume sonor care s-a prezentat la vot. Comediantul i-a îndrumat pe cei care îl urmăresc să voteze și să nu-i lase pe alții să-i hotărască soarta.

Radu Tibulca alegeri locale 2020
Radu Tibulca a votat

Și Adelina Pestrițu a menționat că va merge la vot astăzi. Deși va participa la un eveniment de familie, vedeta nu va rata ocazia de a-și face sarcina în calitate de cetățean responsabil. „Sunt gata pentru turta finutei noastre, dar nu uit si de votul pe care trebuie sa-l dau astazi! Sa mergeti la vot! 🗳”, a declarat vedeta pe Instagram. 

vedete alegeri locale 2020
Adelina Pestrițu la alegerile locale 2020

Ce spun vedetele despre candidații la alegerile locale 2020

Andreea Esca n-a ratat ocazia de a se poza cu buletinul și de a arăta tuturor că și-a exercitat dreptul la vot. „Buletin nou, obiceiuri vechi. Votat!”, a fost mesajul care a însoțit inedita fotografie din mediul online a vedetei.

andreea esca alegeri locale 2020
Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, au votat la alegerile locale 2020

Și Cătălin Goia, de la Voltaj, s-a prezentat la urnele de vot. „Am votat! Mergeți și voi”, este mesajul artistului.

Catalin Goia alegeri locale 2020
Catalin Goia a votat la alegerile locale 2020

Vladimir Drăghia și soția sa, Alice, s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineții la urnele de vot. „Într-o lume normală, lupta asta n-ar fi trebuit să aibă loc. Ar fi fost o glumă proastă. Într-un colț avem doi oameni normali (spun doi pentru că îl număr și pe @vlad_voiculescu, nu doar pe @nicusordan.ro), doi oameni care arată, vorbesc, se comportă așa cum ar trebui să o facă, așa cum e firesc, iar în celălalt colț avem reprezentanții unui sistem dovedit, în mod reletat, corupt, abuziv, mârșav și incompetent. Arată, vorbesc și se comportă ca atare.

Dar noi nu trăim într-o lume normală, așa că lupta asta este cât se poate de reală. Partea bună este că astăzi noi suntem cei care decid rezultatul ei, așa că luați-vă buletinul și mergeți la secția de votare. Eventual sunați-vă și cunoscuții, îndemnați și pe rețelele de socializare, pentru că asta, astăzi, este șansa noastră. Ceilalți sunt extrem de bine organizați și motivați. Vă rog, haideți la vot, haideți să nu mai asistăm pasiv la bătaia asta de joc.”, este mesajul acid al sportivului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: