Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Esca, primele declarații despre starea de sănătate: ”Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine”

Andreea Esca, primele declarații despre starea de sănătate: ”Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine”

Andreea Esca

Andreea Esca va veni cu o serie de răspunsuri privitoare la starea ei de sănătate, într-un interviu la Pro TV, de la ora 19. Prezentatoarea TV va veni, astfel, cu lămuriri în misterul ce o înconjoară, după ce s-a zvonit că s-a infectat cu coronavirus.

Andreea Esca, primele declarații despre starea de sănătate

Andreea Esca a dispărut și de la pupitrul știrilor de la Pro TV, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată până acum în toată cariera ei. Acest lucru a adâncit misterul și mai mult, iar acum vedeta este deicsă să vorbească despre ce s-a întâmplat, în cadrul unui interviu pe care i-l va acorda lui Cosmin Stan.

Prezentatoarea de știri spune că fiecare om are limitele lui, iar faptul de a da declarații și a-și explica absența nu i s-a părut normal la acel moment.

”Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”, explică Andreea Esca în cadrul interviului ce va fi difuzat de postul tv la care lucrează.

Ce a pățit, de fapt, Andreea Esca

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”, a mai spus Andreea Esca.

Despre acest interviu, jurnalistul Cosmin Stan a spus că el va arăta o nouă parte a Andreei Esca, una umană și vulnerbilă.

”Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri”, a afirmat jurnalistul.

Andreea Esca vine, așadar, cu o serie de răspunsuri după ce s-a zvonit că a dispărut din spațiul public și incusliv de la pupitrul știrilor, pentru că s-a infectat cu noul coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: