Redactia.ro
Home » Monden » Unde s-a născut soțul Andreei Esca. Ce afaceri are acum partenerul vedetei PRO TV

Unde s-a născut soțul Andreei Esca. Ce afaceri are acum partenerul vedetei PRO TV

sot andreea esca

Andreea Esca trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de douăzeci de ani, alături de Alexandre Eram, un bărbat de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Cum s-au cunoscut și cum au ajuns să formeze un cuplu?

Cine este soțul Andreei Esca? De unde provine

Alexandre Eram s-a născut în Statele Unite ale Americii și a crescut într-un cartier din Michingan. Peste ani, familia lui s-a mutat în Franța, dat fiind faptul că mama sa era de origine franceză. Adolescența și-a petrecut-o, așadar, în Franța, însă pregătirea profesională a urmat-o într-o altă țară, dorind să lucreze într-o uzină. Așa a ajuns în România, unde a prins un post de director al unei fabrici deținute de un prieten de familie. Tot aici l-a cunoscut și Andreea Esca.

Amintindu-și de acest moment, vedeta PRO TV a povestit că i-a picat cu tronc și a încercat, fără succes, să-l cucerească. ”L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. (…) M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat.”, povestea, amuzată, Andreea Esca.

În cele din urmă, știrista l-a invitat pe cel care avea să-i fie soț într-o emisiune. Și deși n-a onorat invitația, s-a prezentat a doua zi cu flori, să-și ceară scuze pentru absență. ”A venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, își reamintea vedeta PRO TV despre începutul relației cu Alexandre Eram, într-un interviu mai vechi.

Ce afaceri are acum partenerul de viață al vedetei PRO TV

În prezent, Alexandre Eram are mai multe afaceri de succes, printre care și unele în comun cu soția sa. Bărbatul a investit foarte mult pe piața imobiliară în ultimii 15 ani, motiv pentru care deține mai multe proprietăți. Alexandre Eram și Andreea Esca dețin o vilă în București, o casă în zona Armenească, dar și o vilă pe malul lacului Snagov. Au și o casă de vacanță la poalele Munților Făgăraș, în Porumbacu de Sus, acolo unde Andreea Esca și-a petrecut copilăria.
Cei doi au împreună și un hotel în Cluj Napoca, dar și alte proprietăți în Porumbacu de Sus, care funcționează ca pensiuni. Totodată, Alexandre Eram este acționar majoritar al unei firme care deține mai multe magazine care comercializează produse cosmetice. Magazinele se găsesc atât în țară, cât și în străinătate, în țări precum Franța, Belgia și Polonia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: