Redactia.ro
Home » Monden » Unde a dispărut Adelina Pestrițu timp de două săptămâni? Acum s-a aflat

Unde a dispărut Adelina Pestrițu timp de două săptămâni? Acum s-a aflat

Unde a dispărut Adelina Pestrițu timp de două săptămâni_

Adelina Pestrițu a revenit pe rețelele de socializare după ce în urmă cu două săptămâni a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

Bruneta a povestit într-un articol pe blogul său personal despre experiența prin care a trecut după ce a contactat virusul care a ucis mii de oameni.

Unde a dispărut Adelina Pestrițu timp de două săptămâni? Acum s-a aflat

Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu două săptămână. Ulterior, vedeta s-a izolat de familia sa, pentru a se trata de coronavirus.

Timp de 14 zile, Adelina nu a postat absolut nimic pe rețelele de socializare, ceea ce i-a determinat pe fanii săi să fie îngrijorați pentru ea. Dar, bruneta a preferat să nu se afișeze, pentru a trece cu bine de această situație critică.

Astfel, după două săptămâni, Adelina a postat un articol pe blogul său în care a povestit trauma prin care a trecut. Bruneta susține că din toată această experiență, faptul că a stat departe de fiica sa, a fost cel mai dureros lucru.

Regret că nu am fost atât de activă pe rețelele sociale, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. În perioada de izolare, mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care îl voi urca pe blogul meu, unde vă povestesc detaliat despre toată această experiență. Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine”, le-a transmis Adelina Pestrițu fanilor de pe Instagram.

Adelina Pestritu, perioada în care a stat în izolare

Fosta prezentatoare Tv a scris în jurnalul său că a trebuit să-și administreze singură 9 injecții. Aceasta susține că a reușit cu greu să aștepte să treacă cele 14 zile de izolare, pentru a-și strânge fiica în brațe.

Cu toate că perioada de izolare a trecut greu, Adelina și-a alinat tristețea cu gândul că se va reîntoarce alături de fiica și soțul ei, complet sănătoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: