Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele care „i-au tras clapa” lui Smiley în ziua nunții cu Gina Pistol. Motivul-ŞOC pentru care nu au mai venit la petrecere

Vedetele care „i-au tras clapa” lui Smiley în ziua nunții cu Gina Pistol. Motivul-ŞOC pentru care nu au mai venit la petrecere

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. De ce și-au ținut inițial relația secretă

Smiley şi Gina Pistol s-au căsătorit, sâmbătă, la Palatul Snagov. „Am plâns la ceremonia religioasă şi probabil o să mai plâng”, a declarat Gina.

Mireasa a optat pentru un buchet din flori albe și a avut pregătite două rochii. Mirele a purtat un costum bej.

Colegii de la „Chefi la cuţite” au lipsit

La eveniment și-au făcut apariția multe vedete din lumea muzicii, dar și colegi de-ai Ginei, de la Antena 1. Din păcate, nu toată echipa de la Chefi la cuțite a putut fi alături de mireasă, întrucât producătorii, (în special Mona Segal, o persoană foarte dragă pentru Gina Pistol) și oamenii din spatele camerelor de filmat sunt plecați în aceste momente la filmările America Express, care au început în Columbia.

Irina Fodor, cea care i-a ținut locul Ginei Pistol la Chefi la cuțite când a fost însărcinată, i-a urat „Casă de piatră Felicitări!”. Irina Fodor este și ea plecată în Columbia, fiind prezentatoarea show-ului. Și soții Măruță au lipsit de la nuntă. Andra a trebuit să onoreze un alt eveniment.

Andra și Cătălin au ținut totuși să le transmită proaspeților miri, un mesaj frumos. „Să le spunem Casă de Piatră. Gina, Smiley să fiți fericiți, sănătoși, vă iubim din toată inima și vă transmitem toată dragostea noastră. Să aveți distracție frumoasă acolo”, a ținut să le transmită Andra, într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram.

Andreea Esca şi Pavel Bartoş, prezenţi la nuntă

Printre invitații de seamă ai cuplului Gina Pistol și Smiley s-au numărat Andreea Esca, Pavel Bartoș, Adelina Pestrițu, Feli Donose, Șerban Cazan și lista poate continua.

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley și partener în atâtea ediții ”Românii au talent”, a venit la nunta anului alături de soția sa, Anca, și de fiicele sale, una mai frumoasă ca alta.

Casă de piatră si măcar una de vacanță! Vă iubim , dragilor! V-am pupat!”, a fost mesajul public al lui Pavel Bartoș pentru Gina și Smiley.

Au primit felicitări şi în Social Media

Numeroase vedete i-au felicitat pe cei doi, pe rețelele sociale. „Să înceapă petrecerea acum!”, a comentat Mira pe contul de Instagram al Ginei Pistol. „Felicitări!”, le-au transmis Ami și Sore.

„Sunteti superbi! Casă de piatră și toată fericirea din lume! O meritați!”, a scris Irina Nicolae, în timp ce Lora a notat: „Casă de piatră! Vom dansa toată noaptea!”.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de șapte ani şi au împreună o fetiţă, Josephine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: