Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina Pistol au făcut anunțul despre al doilea copil! Primele declarații, după nuntă

Smiley și Gina Pistol au făcut anunțul despre al doilea copil! Primele declarații, după nuntă

gina pistol si smiley

Smiley şi Gina Pistol au devenit, oficial, soț și soție, după șapte ani de relație. „DA!“ a fost mesajul simplu, dar percutant, care a însoțit fotografiile postate de Smiley și Gina Pistol pe conturile lor de Instagram.

Andrei Tiberiu Maria – Smiley (39 de ani) și Gina Pistol (42 de ani) au petrecut la Snagov, într-un cadru idilic, alături de aproximativ 300 de invitați.

Smiley a anunţat că Josephine va avea un frăţior sau o surioară

DA-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans!”, a completat în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. 

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans„, s-a mai confesat Smiley.

Cuplul are deja o fetiţă, pe Josephine, în vârstă de 2 ani, dar nu este exclus ca micuţa să „primească” de la părinţi o surioară sau un frăţior.

„Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. 

Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mai zis Smiley.

A vrut să evite „furatul miresei”

Gina Pistol a fost prima care a rupt tăcerea, spunând că și-a potolit lacrimile la starea civilă, dar n-a reușit să nu plângă în biserică.

„Am plâns la cununia religioasă și cred că o să mai plâng și în seara asta”, a spus Gina Pistol.

Smiley a recunoscut că a făcut tot posibilul să nu i se fure mireasa și că speră să nu se întâmple tradiția la nunta lor:

„Eu sper să fiu îndeajuns de atent cât să nu o fure cineva. Am ales locația special pentru că n-are unde să plece, n-are unde să fugă. Sper să nu se fure mireasa”, a spus Smiley.

Tot legat de tradiție, artistul a spus și de ce a ales să doarmă la hotel cu o seară înainte, de fapt:

Ați văzut cum arată Gina, da? Astăzi am văzut și eu cum arată și chiar ne-am dorit să fie o surpriză cum arată ea pentru mine și să o redescopăr astăzi ca în ziua în care m-am îndrăgostit de ea. M-am șocat (când a văzut-o în rochie de mireasă, n.r.) Este superbă. 

Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului, împreună și să ne cununăm în fața lui Dumnezeu”, a spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: