Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele, petreceri de lux la Loft și Nuba, de 1 Mai. Ce s-a întâmplat în acest weekend în stațiunea Mamaia

Vedetele, petreceri de lux la Loft și Nuba, de 1 Mai. Ce s-a întâmplat în acest weekend în stațiunea Mamaia

GALERIE FOTO (9) Vedetele, petreceri de lux la Loft și Nuba, de 1 Mai

Vedetele, petreceri de lux la Loft și Nuba, de 1 Mai. În acest weekend, personalități din showbiz-ul românesc au dat năvală la malul mării pentru a sărbători Paștele. Deși noile restricții impuse de autorități le-a interzis să se dezlănțuiască ca în anii trecuți, vedetele tot s-au eliberat. Cum s-au distrat acestea la malul mării?

Vedetele, petreceri de lux la Loft și Nuba, de 1 Mai. Ce s-a întâmplat în acest weekend în stațiunea Mamaia

Vedetele, petreceri de lux la Loft și Nuba, de 1 Mai. Deși petrecerile de la malul mării nu au mai fost organizate ca în anii precedenți, vedetele tot s-au simțit bine. Abia așteptau să vină momentul în care cluburile de la malul mării își vor deschide porțile pentru distracție. Vedetele au stat ca pe ace, cu frica ca nu cumva autoritățile să interzică deschiderea celor două cluburi de fițe din stațiunea Mamaia, și anume Loft și Nuba. Dar, totul a ieșit ca la carte iar mașinile de lux ale vedetelor au umbrit întreaga parcare de pe litoralul românesc.

În acest an a fost mult mai bine decât acum un an, când toată lumea a fost extrem de dezamăgită pentru că nu au avut voie să vină la mare. Weekend-ul trecut, mai multe vedete s-au strâns la marile petreceri de pe litoral. Paula Chirilă a mers cu prietenele ei la Loft, după care s-au retras la Nuba. De aici au mers la o mică plimbare pe plajă, înainte de a se retrage în camere. Pe timp de zi, de 1 Mai, vedetele și-au făcut apariția rând pe rând. Bogdan Vlădău și Gina s-au retras pentru vreo două ore în Loft, alături de mai mulți prieteni. Nici BRomania nu a lipsit de la petrecerea organizată pe litoral. De asemenea, nici Anca Serea și Adi Sînă nu au vrut sa piarda marea distractie de anul acesta.

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor COVID19

Mai mulți administratori ai unor localuri din Vama Veche au fost amendați pentru că au primit mai mulți clienți decât permit prevederile legale privitoare la măsurile coronavirus. Conform IPJ Constanța, vineri autoritățile de la Biroul de Poliție Vama Veche-2 Mai au intervenit la trei terase din stațiunea Vama Veche, după ce numărul clienților depășea capacitatea admisă de prevederile legale în vigoare, fiind încălcată astfel măsura distanțării fizice între persoane. Polițiștii constănțeni i-au identificat pe administratorii societăților comerciale și i-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare. În weeekend, oamenii legii și jandarmii au acționat în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru prevenirea faptelor antisociale.

De 1 Mai, în urma activităților specifice pentru verificarea respectării măsurilor la protecția sanitară, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasele a cluburi din stațiune nu se respectă normele de distanțare socială. Persoanele nu stăteau la mesele amenajate, acestea preferând să danseze și să renunțe la masca de protecție. Administratorii au fost sancționați contravențional cu amenda în valoare totală de 6.000 de leoi. Polițiștii le recomandă cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de coronavirus, să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în spațiile publice închise și deschise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: