Redactia.ro
Home » Știri » Verișorul lui Dany Vicol condamnat pentru crimă jură să se răzbune pe Mario Iorgulescu

Verișorul lui Dany Vicol condamnat pentru crimă jură să se răzbune pe Mario Iorgulescu

Verișorul lui Dany Vicol condamnat pentru crimă jură să se răzbune pe Mario Iorgulescu

Jură să se răzbune pe Mario Iorgulescu. Mario Iorgulescu, a provocat în urmă cu o săptămână un accident în care Dany Vicol, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a murit. Rudele victimei cer să se facă dreptate.

Verișorul lui Dany Vicol condamnat pentru crimă jură să se răzbune pe Mario Iorgulescu

Dany Vicol, în vârstă de 24 de ani a murit în tragicul accident provocat de . Mario Iorgulescu, fiul lui.  Gino Iorgulescu, președintele LPF. Verișorul lui Dany Vicol, care este condamnat pentru crimă, a jurat că se va răzbuna pe fiul lui.  Gino Iorgulescu. Acesta le-ar fi spus colegilor de celulă că ”dacă Mario scapă cu viață și ajunge în închisoare, îl voi termina! Dinte pentru dinte!”.

Această amenințare a ajuns, se pare, la urechile lui Gino Iorgulescu, care și-a luat măsuri de precauție. Președintele LPF ar fi contactat câșiva bodyguarzi pentru a-i apăra.
”Lui Gino îi este teamă de răzbunare, mai ales că s-a auzit de acea amenințare… Așa că în scurt timp el își va angaja câțiva bodyguarzi”, a dezvăluit un apropiat al președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Familia victimei i-a cerut 3.000.000 de euro lui Gino Iorgulescu

Conform unor surse, familia lui Dany i-ar fi cerut bani președintelui LPF. Unchiul lui Dany ar fi mers la spitalul unde se află internat Mario, pentru a-i cere lui Iorgulescu trei milioane de euro, sumă care ar reprezenta daune morale. Câte un milion de euro pentru cei doi copii ai lui Dany Vicol, și un milion de euro pentru părinții victimei. Însă, GIno le-ar fi spus că nu dispune la acest moment, de această sumă și că ar fi mai bine să aștepte finalizarea procesului. Acest lucru se pare, l-a cam deranjat pe unchiul lui Dany Vicol care a început să îl asalteze pe președintele LPF cu telefoane, și i-ar fi cerut să se împrumute.

Starea lui Mario este critică

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Mario Iorgulescu în vârstă de 24 de ani, s-a urcat la volanul unui Aston Martini, un bolid de câteva sute de mii de euro și a accelerat pedala de accelerație până avea să se oprească într-o altă mașină, care circula, pe contrasens, regulamentar. Din nefericire, șoferul din cealaltă mașină, în vârstă de 24 de ani, tată a doi copii, a murit pe loc. Mario Iorgulescu a supraviețuit accidentului, acesta fiind transportat de urgență la spital. Potrivit medicilor, starea lui Mario s-a agravat.

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a înrăutățit peste noapte, iar familia a fost anunțată. Se pare că organele tânărului de doar 24 de ani au început să cedeze.Cele mai noi informații care-l privesc pe fiul lui Iorgulescu nu sunt deloc încurajatoare. Potrivit unor surse de la spitalul Elias, tânărul este sub atenta supraveghere a medicilor, dat fiind faptul că organele sale interne au cedat. În momentul de față, medicii au fost nevoiți să-l bage pe dializă. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit peste noapte, iar riscul de deces a crescut fulminant.

Citeste si:Reacția dură a lui Șerban Huidu după ce a fost comparat cu Mario Iorgulescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: