Redactia.ro
Home » Monden » Veste bombă pentru Anca Țurcașiu. Fostul soț este extrem de fericit la 4 ani de la divorț: „O fetiță să fie cu noroc!”

Veste bombă pentru Anca Țurcașiu. Fostul soț este extrem de fericit la 4 ani de la divorț: „O fetiță să fie cu noroc!”

Cristian Georgescu devine bunic.

Cristian Georgescu, cunoscutul om de afaceri și fostul soț al artistei Anca Țurcașiu, trăiește momente de mare fericire în aceste zile, deoarece în curând va deveni bunic pentru prima dată. Vestea aducerii pe lume a unei fetițe îl umple de bucurie și entuziasm, iar el și partenera sa se pregătesc cu drag pentru acest moment special din viața lor.

Cristian Georgescu și-a găsit fericirea după divorț

După o poveste de dragoste care a durat două decenii alături de Anca Țurcașiu, Cristian Georgescu și-a găsit fericirea alături de noua sa parteneră, iar acum se pregătește să devină bunic. Vestea că nora sa este însărcinată cu o fetiță l-a umplut de bucurie, iar el a transmis toată căldura și urările de noroc pentru micuța care va veni pe lume în luna iunie.

„În iunie voi deveni bunic. Va avea o fetiță și să fie cu noroc”, a declarat Cristian Georgescu într-un interviu recent.

Cum decurge relația dintre Cristian Georgescu și partenera sa

Împreună cu noua sa parteneră, Cristian Georgescu trăiește viața din plin și se bucură de fiecare moment. Recent, cei doi au participat la o petrecere de ziua de naștere a unui prieten apropiat și au oferit primele declarații în public despre relația lor. În plus, planurile lor pentru viitor includ o vacanță exotică în Hong Kong și Coreea, dorința lor fiind de a explora cât mai multe locuri din întreaga lume.

„Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni, am fost vreo 22 de camere, prieteni mulți, ca de obicei. Am început cu dreptul ca să zic așa. A fost o petrecere minunată și de atunci o ținem tot așa. Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță: Hong Kong și Coreea, trei săptămâni. Anul trecut am făcut Japonia o lună și anul ăsta, din Asia, asta a mai rămas. Am avut o dorință de a vedea în fiecare an câte un stat sau orașe din state și în general le-am făcut pe cele la distanță. În Europa nu prea am fost. Am zis să le fac acum la tinerețe pe cele la distanță și vedem mai târziu.”, a mai adăugat Cristian Georgescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: