Redactia.ro
Home » Monden » Veste bună în familia lui Pepe! E însărcinată și va aduce pe lume un băiețel

Veste bună în familia lui Pepe! E însărcinată și va aduce pe lume un băiețel

Veste bună în familia lui Pepe!

Pepe și soția sa Raluca, sunt în al nouălea cer. Cei doi soți sunt fericiți pentru că familia va deveni mai numeroasă, urmând să vină pe lume un băiețe.
Fratele Ralucăi, Bombo Pastramă, cel cu care aceasta are o relație specială, va deveni tătic.

Veste bună în familia lui Pepe! E însărcinată și va aduce pe lume un băiețel

Familia Pastramă se mărește. Pepe și Raluca sunt fericiți după ce au aflat că familia se va mări. Mai exact, fratele Ralucăi, Bombo Pastramă și partenera sa de viață vor deveni părinți. De multă vreme, acesta a fost catalog drept unul dintre cei mai mari burlaci ai vieții de noapte din Capitală, având de asemenea, diverse relații cu femei din showbiz-ul românesc.

Ei bine, acum a venit vremea ca fratele Ralucăi Pastramă să se cumințească și să-și întemeieze o familie. Alexandra, o tânără minunată a reușit să îl facă băiat de casă pe Bombo. Aceasta este însărcinată și așteaptă să aducă pe lume un băiat.

Pepe și Raluca vor avea un nepoțel

Raluca, soția lui Pepe a fost extrem de fericită când a auzit că va deveni mătușă. Aceasta nu s-a mai putut abține și a postat un mesaj pentru cei doi părinți și nepotul său. ”Vă iubesc de mor!!! Să vină băiatul, băiatul nostru!!”, a anunțat,Raluca Pascu, soția lui Pepe.

Pepe și Raluca sunt împreună de nouă ani, având două fetițe împreună. Cei doi s-au cunoscut într-un club, iar Raluca a povestit la un moment dat cum au ajuns să formeze un cuplu cu Pepe. ”Am hotărât să ne vedem pe Decebal la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe”, a spus Raluca râzând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: