Redactia.ro
Home » Știri » Veste bună pentru clienții Kaufland. Supermarketul oferă gratuit vouchere de 500 de lei

Veste bună pentru clienții Kaufland. Supermarketul oferă gratuit vouchere de 500 de lei

Kaufland face o surpriză clienților săi înainte de sărbătorile de iarnă! Retariler-ul va oferi gratuit vouchere în valoare de 500 de lei. Iată ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lor!

Kaufland dă vouchere de 500 de lei

Vești bune pentru clienții supermarketului Kaufland! Retailer-ul oferă gratis clienților vouchere în valoare de 500 de lei. Campania a început pe 2 decembrie și se va încheia pe 8 decembrie, ora 23:59. Toți cei care vor să participe la acest concurs, trebuie să urmeze regulile campaniei.

Astfel, retailer-ul Kaufland cere clienților din România să participe la promoție, iar tot ce trebuie să facă ei este să spună cine „conduce” cumpărăturile când o familie ajunge în orice magazin Kaufland din țara noastră. Doar trei persoane vor fi câștigătoare, iar cei care vor să intre în posesia voucherelor trebuie să intre pe pagina de Facebook a Kaufland România și să lase un comentariu prin care să eticheteze persoana care „conduce” coșul de cumpărături atunci când o familie merge prin Kaufland.

Promoția este desfășurată în toată România, astfel că oricine se poate înscrie. Conform unui regulament publicat pe site-ul oficial Kaufland, la concurs pot participa doar „persoane fizice majore, care au împlinit 18 ani până la data începerii loteriei publicitare, cetăţeni cu domiciliul stabil sau reşedința în România si care sunt posesorii unui cont personal de Instagram, cu date reale privind identitatea si posibilitatea de contactare (nume, prenume, numar de telefon)”.

Cum se va alege câștigătorul concursului organizat de Kaufland

Câștigătorii vor fi aleși în urma unei extrageri, care va avea loc pe data de 14 decembrie 2022. Numele celor care vor beneficia de voucherele de 500 de lei vor fi publicate printr-un comentariu pe pagina de Facebook a Kaufland România, pe data de 20 decembrie 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: