Redactia.ro
Home » Știri » Veste importantă pentru români. Raed Arafat, detalii surprinzătoare despre România

Veste importantă pentru români. Raed Arafat, detalii surprinzătoare despre România

GALERIE FOTO (2) Veste importantă pentru români

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat în urmă cu puțin timp că România are o forță de protecție civilă și de intervenții la urgențe mai mare decât țările din Europa. Mai mult, acesta a explicat că acest lucru se datorează faptului că s-au folosit sute de mii de euro din fondurile europene.

Veste importantă pentru români. Raed Arafat, detalii surprinzătoare despre România

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat a declarat într-un mesaj postat în urmă cu puțin timp pe FAcebook că România deține în momentul de față o forță de protecție foarte mare, ba chiar, intervențiile la urgență sunt mult mai puternice decât țările din jurul nostru. Această declarație a venit după ce Monica Macovei a lansat numeroase acuzații, iar unii jurnaliști au încercat să manipuleze opinia publică.”Văzând acuzațiile lansate de fosta europarlamentar Monica Macovei și încercările de a manipula opinia publică de către unii jurnaliști, acuzând un ordin emis recent de mine, că ar fi la baza tragediei de la Piatra Neamț, consider ca sunt necesare unele clarificări„, a scris vineri Raed Arafat pe Facebook.

Mai mult, Raed Arafat a răspuns la fiecare acuzație în parte, iar reacția a fost una vehementă. ”Comentariul unei doamne fost parlamentar, doamna Monica Macovei, care solicită Președintelui României demiterea mea și aducerea unei persoane competente și atacă Departamentul pentru Situații de Urgență, pe care îl leagă de diferite situații, inclusiv Piatra Neamț.Solicită să vină în locul meu o persoană care știe să ia decizii în situații de presiune și nu la televiziune. Eu nu am apărut nicăieri, înainte de această înregistrare, dar asta încearcă să inducă prin comentariul ei. Nu sunt lipit de scaun. Dar cât timp voi fi pe acest scaun o să încerc să fac tot posibilul pentru dezvoltarea sistemului de urgență.”, a reliefat Raed Arafat.

Mesajul lui Raed Arafat

DSU atrage atenția asupra unui mesaj fals atribuit lui Arafatâ

Departamentul pentru Situații de Urgență a declarat că circulă pe grupurile de WhatsApp un mesaj fals sub numele lui Raed Arafat. „Atenție, FAKE NEWS!”, atrage atenția instituția.

Ca urmare a răspândirii unui mesaj pe grupurile de Whatsapp în care este prezentat un citat care ar aparține șefului DSU, dr.Raed Arafat, dorim să precizăm opiniei publice că ne delimităm categoric de aceste informații care sunt false și care se înscriu în categoria FAKE NEWS.

Se pare că mesajul trimis către mai multe persoane pe aplicație, conține informații false. „RAED ARAFAT a cam sărit calul. Nostalgiile lui securiste ating culmi PARANOICE!…
Citat,, Raed Arafat : „Vom pregăti o legislație imediat după alegeri pentru a putea verifica dacă se țin petreceri în locuințe. Până atunci încurajez să raportați la linia verde aceste cazuri, cu eventuale capturi pentru a identifica persoanele și a le amenda corespunzător. Masca trebuie purtată și în casă mai ales dacă există vârstnici sau copii, recomand ca partenerii de viață să nu doarmă în același pat. Nu putem verifica asta deocamdată, e doar recomandare. Dar în viitor vom putea verifica!„ este mesajul care circula in mediul online. Reprezentații DSU au precizat că informațiile false sunt publicate pentru a induce în eroare opinia publică, de a crea panică în rândul cetățenilor și de a descredibiliza eforturile autorităților române în limitarea cazurilor de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: