Redactia.ro
Home » Monden » Veste șocantă pentru Alex Bodi! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-ar putea întoarce după gratii

Veste șocantă pentru Alex Bodi! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-ar putea întoarce după gratii

Alex Bodi s-ar putea întoarce în spatele gratiilor, fiind anchetat în dosarul de proxenetism și trafic de carne vie în care este implicat, alături de Adrian Tâmplaru. 

 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-ar putea întoarce după gratii

Alex Bodi nu a scăpat de închisoare. Deși se află în arest la domiciliu alături de iubita lui Darria Radonova, autoritățile se pare că au alt plan cu omul de afaceri. Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, procurorii de la ”Crimă organizată” au deschis o acțiune, pe rolul Tribunalului Dolj, prin care cer judecătorilor înlocuirea măsurii preventive. Astfel, DIICOT-ul vrea ca Alex Bodi să nu fie în arest la dmiciliu, ci să stea în arestul IPJ Dolj.

Dacă magistrații de la Tribunalul Dolj aprobă cererea depusă de DIICOT, fostul soț al Binancăi Drăgușanu va ajunge din nou în spatele gratiilor. Alex Bodi a fost arestat în dosarul pentru proxenetism și trafic de carne vie, împreună un un clan interlop.

 

Alex Bodi, primele declarații după ieșirea din închisoare

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut primele declarații după ce a fost eliberat și plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Alex Bodi a declarat că este nevinovat și că așteaptă să se facă dreptate.

Odată cu plasarea în arestul la domiciliu, Alex Bodi și-a creat un nou cont de Instagram, unde a transmis un mesaj tuturor celor care au crezut în el, dar și celor care s-au îndoit de el.

”Bună seara. Aș vrea să vă informez că acesta este noul meu cont de Instagram. Pe această cale țin să vă mulțumesc, mai ales acum, în pragul sărbătorilor de iarnă tuturor celor care mi-ați transmis gânduri frumoase, celor care mi-ați fost alături, prietenilor mei, familiei mele, persoanelor iubite care m-au sprijinit, dar nu și în ultimul rând, partenerilor mei de afaceri, care nu s-au îndoit niciun moment de mine”, a spus Alex Bodi pe Instagram.

Alex Bodia  ținut să mai precizeze că o să-și demonstreze envinovăția în dosarul în care este acuzat de proxenetism, șantaj și trafic de carne vie.

”Cu acest motiv promit, la rândul meu, că o să-mi demonstrez nevinovăția. Am încredere că justiția din România o să își facă treaba și tot adevărul va ieși la iveală. Încă o dată, vreau să vă mulțumesc din suflet tututor”, a mai transmis Alex Bodi pe Instagram.

Avocatul lui Alex Bodi a explicat plasarea omului de afaceri în arest la domiciliu. Eliberarea din arestu din penitemnicar ar avea legătură cu actele de urmărire.

”În primul rând am cerut și s-a atașat la dosar la Curtea de apel ceea ce nu exista la tribunal. Toate actele de urmărie penală pe care procurorii DIICOT le-au efectuat în perioada în care domnul Bodi a fost în arest preventiv și s-a dovedit că în legătură cu activitățiile desfășurate, în afara unei simple declarații de martor pe care DIICOT a luat-o, legea în ceea ce îl privește pe domnul Bodi Alexandru DIICOT-UL nu a mai făcut nimic. Or să ții o lună de zile fără să faci acte de urmărire penală publică la o persoană e destul de jenant.”, a precizat avocatul lui Alex Bodi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: