Redactia.ro
Home » Știri » Veste șocantă pentru membrii clanului Duduianu. Câți ani de închisoare riscă frații lui Emi Pian

Veste șocantă pentru membrii clanului Duduianu. Câți ani de închisoare riscă frații lui Emi Pian

Veste șocantă pentru membrii clanului Duduianu

După moartea liderului clanului Duduianu, Emi Pian, cei doi frați ai acestuia, Grațian și Ciprian au fost arestați, fiind acuzați de tentativă de omor. Deși susțin că sunt nevinovați și cer să fie eliberați, cei doi frați riscă să-și petreacă următorii 15 ani în închisoare.

Veste șocantă pentru membrii clanului Duduianu. Câți ani de închisoare riscp frații lui Emi Pian

Scandalul dintre clanul Duduianu și clanul Rinu s-a finalizat cu uciderea liderului interlop, Emi Pian. După moartea acestuia, Grațian și Ciprian Pian, cei doi frați ai acestuia au fost arestați, fiind acuzați de tentativă de omor. De asemenea, suspectul principal în cazul uciderii lui Emi Pian, Emanuel Gheorghe a fost și el arestat. Între cei doi au existat un schimb de replici mia acide, urmate de o confruntare fizică. Într-un exces de furie, Emanuel Gheorghe, din clanul Rinu i-a tăiat artera femurală lui Emi Pian, care a decedat, la scurt timp la spital.

În timpul atacului, au participat și frații lui Emi Pian, Grațian și Ciprian, care, furioși că fratele lor a fost înjunghiat, l-au bătut pe Emanuel Gheorghe. După înmormântarea fastuoasă a liderului Duduianu, cei doi frați au fost arestați, fiind acuzați de tentativă de omor.

Frații lui Emi Pian riscă 15 ani de închisoare

Cei doi riscă să-și petreacă următorii 15 ani după gratii. Emanuel Gheorghe le-a declarat anchetatorilor că l-a înjunghiat pe Emi Pian, în legitimă apărare. Pe de altă parte, Grațian și Ciprian susțin că l-au bătut pe cel care le-a ucis fratele, dar nu cu intenția de al ucide. Cu toate astea, procurorii nu s-au lăsat influențați de declarațiile celor trei, făcând eforturi pentru ca dosarul să ajungă cât mai repede la tribunal.

Procurorii cer pedepse cat mai mari pentru cei trei. Potrivit Impact.ro, Emanuel Gheorghe riscă 25 de ani de închisoare pentru omor, iar frații lui Emi Pian și-ar putea petrece următorii 15 ani în închisoare, dacă judecătorul va decide să le dea pedeapsa maximă cerută de procurori.

Scandalul dintre celor două clanuri, soldată cu moartea liderului Duduienilor, a scos la iveală mai multe situații șocante. După înmormântarea lui Emi, în presă au apărut în presă înregistrări care dovedeau faptul că inspectorul general al Poliției Române, Liviu Vasilescu, s-a întâlnit cu frații Pian. În cele din urmă, acesta și-a dat demisia, menționând că s-a gândit doar la siguranța cetățenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: