Redactia.ro
Home » Monden » Vestea momentului despre Dan Bittman! Marele artist nu mai poate cânta: „Am probleme cu vocea!”

Vestea momentului despre Dan Bittman! Marele artist nu mai poate cânta: „Am probleme cu vocea!”

Vestea momentului despre Dan Bittman! Marele artist nu mai poate cânta: "Am probleme cu vocea!"

Dan Bittman este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, care se bucură de un succes formidabil de ani buni. Piesele trupei Holograf au rupt topurile din țară și vor rămâne în amintirea multor iubitori de muzică, dar veștile despre solistul grupului nu sunt tocmai bune. Bittman nu mai poate cânta, după ce a aflat că are probleme cu vocea.

Dan Bittman este din nou în pauză vocală

Dan Bittman se numără printre cei mai mari artiști ai țării noastre. Deși în timpul pandemiei se plânge că trupa lui nu mai are activitate, se pare că situația s-a remediat acum și chiar în curând ar trebui să urce pe scenă, la un concert de Ziua Îndrăgostiților. În ciuda acestui plan, cântărețul a anunțat că are din nou probleme cu vocea, situație cu care s-a confruntat de multe ori.

Bittman a declarat pentru Impact că au apărut ceva complicații, motiv pentru care medicul i-a sugerat să ia o pauză vocală. Oamenii deja și-au cumpărat bilete pentru mult așteptatul concert, iar artistul speră că nu îi va dezamăgi pe cei care îl așteaptă cu nerăbdare. Speră că sfaturile medicilor îl vor ajuta și va putea reveni pe scenă în timp util.

”Am probleme cu vocea. Sunt în pauză vocală”, a precizat Dan Bittman pentru sursa menționată.

Fanii sunt nerăbdători să se distreze alături de trupa lor preferată, care le-a dat vestea cea mare chiar de Crăciun.

Bittman, la un pas să-și distrugă cariera

Dan Bittman este obișnuit cu astfel de drame. Artistul a fost la un pas de a se retrage de pe scenă, după ce a rămas fără voce imediat după operația de carotidă. Solistul trupei Holograf își pierduse complet speranța și nu credea că se va mai vindeca, motiv pentru care chiar a începuse să se gândească cum să se reprofileze.

Din fericire, lucrurile au revenit la normal când se aștepta mai puțin și când trupa deja căuta un alt solist. Bittman a dat peste un doctor i-a prescris o pastilă de doar 16 lei și, brusc, situația s-a remediat. După luni întregi de tratamente și investigații amănunțite, artistul s-a vindecat cu ajutorul unui medicament banal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: