Redactia.ro
Home » TV » Vestea serii: Faimosul care pleacă de la Survivor All Stars, deși avea șanse mari să ajungă în finală

Vestea serii: Faimosul care pleacă de la Survivor All Stars, deși avea șanse mari să ajungă în finală

Survivor România All Stars, emisiunea care a captivat milioane de telespectatori, se confruntă cu o răsturnare de situație neașteptată, potrivit ultimelor dezvăluiri ale Viperelor Vesele. În cadrul competiției pline de provocări și emoții, unul dintre cei mai puternici concurenți, care părea a fi favorit pentru trofeul final, va fi nevoit să părăsească show-ul, determinând o serie de evenimente neașteptate și o revoltă printre participanți.

TJ Miles, de la erou la eliminat

TJ Miles, unul dintre Faimoșii considerați favoriți pentru câștigarea competiției Survivor România All Stars, a fost implicat în două dueluri decisive care au stârnit controverse. După ce l-a eliminat inițial pe Zanni, unul dintre concurenții de top, și pe Ștefania Stănilă, producătorii show-ului au decis să le ofere ambilor eliminați șansa de a reveni în competiție. Acest lucru a stârnit nemulțumire și a provocat o așa-numită revoltă printre concurenți, care au acuzat producătorii de favoritism.

Zanni și Ștefania Stănilă au fost puși să se dueleze pentru un loc în competiție, iar Zanni a fost declarat câștigător. Mai mult, Zanni și TJ Miles au fost trimiși, din nou, să se confrunte într-un duel, pe un traseu ce părea a fi avantajos pentru Zanni. După mai multe opriri și reluări ale traseului de duel, TJ Miles a pierdut în fața lui Zanni și a fost eliminat din competiție.

„În faza individualelor, la Survivor România All Stars, sâmbătă, 06.04.2024 mai rămăseseră Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Sorin Puscașu și Zanni.

Tot sâmbătă, în Consiliu, Dan Pavel anunța ordinea concurenților în funcție de performantele obținute după unificare. Pe primele două locuri s-au clasat Zanni și TJ Miles. Urmați de Iancu Sterp, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu.

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Tj Miles l-a eliminat pe Zanni, în urma unui duel. La sfârșitul duelului, Ștefania Stanilă avea să plângă și să spună că dorește să îi cedeze locul său în competiție lui Zanni. La 5 zile după acest moment, același TJ Miles a eliminat-o la duel pe Ștefania Ștănilă”, arată Viperele Vesele pe contul de Instagram.

Reacția concurenților

Deciziile producătorilor au determinat o reacție vehementă din partea celorlalți concurenți, care au refuzat inițial să participe la filmarea duelului dintre Zanni și Ștefania. Acuzațiile de tratamente preferențiale au umbrit spiritul competiției, concurenții exprimându-și nemulțumirea față de modul în care producătorii influențează desfășurarea jocului.

„Fiind sezonul surprizelor, în seara eliminării Ștefaniei Stănilă, domnul Dan anunță că atât Zanni, cât și Ștefania Stanilă, cei doi eliminati de TJ Miles, primesc șansa să revină în competiție, duelându-se între ei pentru un loc în competiție.

În cazul lui Zanni, domnul Dan avea să motiveze, pentru prima oară, faptul că acesta ar fi fost, în aceste 5 zile lipsă, în exil. Un exil la hotel, dar un exil în legătură cu care, pentru impresia artistică, s-au filmat totuși și câteva cadre pe insula Dominicană”, mai informează sursa citată.

„Acesta a fost momentul care a stârnit revolta aproape tuturor concurenților rămași în competiție. Timp de mai bine de 2 ore au refuzat să participe la filmarea acelui duel, acuzând producătorii de tratamente preferențiale. Au acuzat producătorii că ei, ceilalți concurenți, au ajuns să fie doar niște pioni și niște actori plătiți (…).

După ore de revoltă au acceptat să filmeze și acel “duel” dintre Zanni și Ștefania. Duel câștigat de Zanni, pe un traseu vizibil ales pentru el. Este trist de remarcat că indiferent pe cine elimina TJ Miles, din punct de vedere sportiv, acea eliminare trebuia validată și de producători, ceea ce, la umbra “sezonului surprizelor”, nu s-a întâmplat”, mai susțin Viperele Vesele.

Această serie de evenimente neașteptate la Survivor România All Stars ridică întrebări despre integritatea competiției și despre echitatea șanselor oferite fiecărui concurent. În timp ce show-ul promitea să fie sezonul surprizelor, modul în care acestea sunt implementate și impactul lor asupra dinamicii competiției sunt acum sub semnul întrebării.

Pe măsură ce Survivor România All Stars se apropie de faza finală, tensiunile și emoțiile ating cote maxime. Participanții și telespectatorii sunt acum cu ochii pe fiecare mișcare din Republica Dominicană, așteptând să vadă cum se vor desfășura următoarele episoade și dacă echilibrul va fi restabilit în cadrul competiției. Rămâne de văzut cum se vor reconcilia interesele concurenților cu deciziile producătorilor și care va fi impactul acestor evenimente asupra finalului sezonului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: