Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune pentru cei care nu pot merge la biserică de Paște! Unde pot vedea slujba de Înviere la TV și online

Vești bune pentru cei care nu pot merge la biserică de Paște! Unde pot vedea slujba de Înviere la TV și online

Vești bune pentru credincioșii care nu pot merge la biserică de Paște. Dacă din diferite motive nu vei fi prezent la slujba de Înviere, află că o poți asculta pe toată online sau la TV. Sunt mai multe posturi și platforme unde poți asista la eveniment!

Unde putem viziona slujba de Înviere

Slujba de Înviere este cel mai important moment din această perioadă, la care participă o mulțime de credincioși. Cu toate acestea, din motive de sănătate, motive personale sau altele bine justificate, unii nu pot lua parte la acest eveniment important, dar trebuie să afle că pot vedea cum se desfășoară la TV sau online.

Vezi și: Nu spune “Sărbători fericite” de Paște! Preoții avertizează: este mare păcat!

Există mai multe opțiuni disponibile pentru a urmări Slujba de Înviere online sau la televizor în 2023, în cazul în care nu puteți sau nu doriți să mergeți la biserică în persoană. Printre acestea se numără și site-ul oficial al Bisericii Ortodoxe Române, unde va fi disponibilă transmisiunea în direct a slujbei de Înviere, precum și a altor slujbe importante de Paște.

Canalele de Youtube ale mănăstirilor din Bucovina vor transmite și ele în direct slujba de Înviere.

Pe Trinitas TV, slujba din noaptea de Înviere începe la ora 23:30.

Televiziunea publică, cum ar fi TVR, care de obicei transmite în direct slujba de Înviere în România, începe transmisiunea în direct la 23:10.

Slujba de Înviere online și la TV

Pro TV va difuza și el slujba începând cu 22:45, care are același program ca Antena 1. Chiar dacă atmosfera nu este aceeași ca în lăcașurile de cult, este, totuși, un mod în care ne putem apropia de Dumnezeu în noaptea sfântă și o soluție pentru cei care nu vor să rateze slujba.

Platformele de social media ale bisericilor, cum ar fi Facebook sau YouTube, unde acestea ar putea transmite în direct slujba de Înviere, sunt principalele surse. Verifică paginile de media ale bisericilor din zona ta și vezi care a făcut un anunț în acest sens.

Este important să verificați cu atenție sursele online și programul de transmisie pentru a găsi opțiunea cea mai potrivită pentru voi și pentru a confirma disponibilitatea și programul slujbei de Înviere. Unele biserici au făcut din timp anunțul, ca toți credincioșii să știe ce planuri își fac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: