Redactia.ro
Home » Monden » Vești bune pentru Irinel Columbeanu! Ex milionarul va scăpa de datorii deși avea poprire pe pensie

Vești bune pentru Irinel Columbeanu! Ex milionarul va scăpa de datorii deși avea poprire pe pensie

La ce obiceiuri nu a renunțat Irinel Columbeanu?!

Irinel Columbeanu, cunoscutul fost milionar de la Izvorani, poate să-și trăiască liniștit bătrânețea, după ce judecătorii au decis că nu el trebuie să plătească datoriile firmei sale care a fost băgată în faliment. Hotărârea instanței este definitivă și aduce un moment de respiro pentru Columbeanu, care s-a confruntat cu numeroase dificultăți financiare în ultimii ani.

Decizia instanței: Irinel Columbeanu nu este responsabil pentru falimentul firmei

Irinel Columbeanu a fost implicat într-un proces îndelungat cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), care l-a chemat în fața instanței pentru a răspunde de datoriile acumulate de firma sa. Plin de datorii și cazat într-un azil, Columbeanu a scăpat recent de proprirea pe pensie, după ce judecătorii au decis că nu el este responsabil pentru falimentul societății comerciale.

Instanța a respins solicitarea ANAF, determinând că fostul milionar nu se face vinovat pentru gaura financiară care a dus la falimentul firmei. Decizia instanței a fost clară: „Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”.

Alte procese și provocări financiare pentru Irinel Columbeanu

În afară de procesul cu ANAF, Irinel Columbeanu a fost implicat și în alte litigii financiare. Recent, într-un alt proces deschis de niște executori judecătorești din Capitală, pentru recuperarea unor presupuse datorii la o bancă, instanța a decis în favoarea fostului milionar. Cu toate acestea, reclamanții au decis să atace decizia, astfel că dosarul a fost mutat la o instanță superioară.

De asemenea, Columbeanu a fost citat într-un alt dosar din cauza unor datorii la furnizorul de energie electrică. Pentru a scăpa de această situație, Columbeanu a achitat facturile restante, iar magistrații au închis dosarul. „Respinge cererea, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 42,02 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”.

O viață marcată de provocări și căderi financiare

Irinel Columbeanu, cândva una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea mondenă din România, a trecut printr-o serie de căderi financiare care l-au adus de la statutul de milionar la cel de om cu datorii, cazat într-un azil. Viața lui a cunoscut numeroase schimbări drastice, iar procesul cu ANAF și celelalte litigii au reprezentat doar o parte din provocările cu care s-a confruntat în ultimii ani.

Columbeanu, care a fost cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și pentru proprietățile sale luxoase, a pierdut mare parte din averea sa din cauza afacerilor eșuate și a problemelor financiare. Decizia instanței de a-l exonera de responsabilitatea datoriilor firmei sale aduce o gură de aer proaspăt pentru acesta, oferindu-i șansa de a-și trăi bătrânețea fără presiunea financiară constantă.

Chiar și în fața acestor dificultăți, Columbeanu a încercat să se mențină demn și să-și gestioneze cât mai bine situația. Plata facturilor restante la furnizorul de energie electrică și închiderea dosarului aferent arată eforturile sale de a se redresa și de a-și rezolva problemele financiare pe cât posibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: