Redactia.ro
Home » Monden » Vești triste pentru fanii Simonei Gherghe! Ce a pățit fiica prezentatoarei și cum se simte acum

Vești triste pentru fanii Simonei Gherghe! Ce a pățit fiica prezentatoarei și cum se simte acum

Vești triste pentru fanii Simonei Gherghe! Ce a pățit fiica prezentatoarei și cum se simte acum

Simona Gherghe trece printr-o perioadă dificilă, deoarece fiica ei, Ana, se confruntă cu mici probleme de sănătate. Iată ce a pățit micuța!

Fiica Simonei Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate

Simona Gherghe, prezentatoarea TV a emisiunii fenomen „Mireasa”, este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde le povestește fanilor despre evenimentele care au loc în viața ei. Aceasta le-a dezvăluit fanilor ei că fiica ei, Ana, nu se simte bine, motiv pentru care a testat-o cu un test antigen care a indicat un rezultat pozitiv. Simona Gherghe a postat o fotografie cu testul pozitiv:

„S-a bifat și o gripă… Ana, mai exact.”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe are un complex din copilărie

Simona Gherghe a vorbit cu urmăritorii săi de pe Instagram despre un complex pe care îl are încă de când era micuță și peste care încearcă să treacă zi de zi, deoarece viața sa este foarte accelerată din cauza profesiei, motiv pentru care are multe nopți nedormite la activ. Vedeta este deranjată foarte tare de cearcăne și recunoaște că nu știe ce produse să mai folosească:

„Astăzi vorbim despre complexe. Despre complexul pe care eu îl am și îl am practic dintotdeauna. Am cearcăne și mă lupt de când mă știu să găsesc produse.(…) Am o mulțime de nopți nedormite cu copii mici. Mamele cu copii mici știu treaba asta foarte bine”, a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe: „Nu am talent, nu am har”

Prezentatoarea TV a povestit într-o emisiune faptul că și-a dorit foarte mult să urmeze o carieră în învățământ, ca profesor de franceză. Totuși și-a dat seama între timp că nu are calitățile necesare acestei profesii și a trebuit să se reinventeze și să găsească exact domeniul în care să exceleze. Astfel s-a îndreptat în domeniul presei și al televiziunii și a reușit să dea lovitura în plan profesional:

„Ani de zile mi-am dorit să fiu profesoară de limba franceză, cred că de prin clasa a doua. Și m-am pregătit în sensul ăstă, am dat la o facultate cu gândul ăsta, să devin profesor. Însă pe parcurs mi-am dat seama că nu am talent, nu am har. Ca să fii profesor îți trebuie har, îți trebuie răbdare. Ori eu am realizat că nu am nici har, nici răbdare să îi învăț pe cei din jurul meu și atunci am zis pas”, a declarat Simona Gherghe, în trecut, în cadrul unei emisiuni, potrivit wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: