Redactia.ro
Home » Știri » Vești uimitoare pentru abonații RCS-RDS! Toți cei care au abonament la Digi vor beneficia de un serviciu gratuit în plus

Vești uimitoare pentru abonații RCS-RDS! Toți cei care au abonament la Digi vor beneficia de un serviciu gratuit în plus

Digi RCS RDS

În anul 2024, abonații RCS-RDS din România sunt întâmpinați cu o veste excelentă ce va simplifica semnificativ viața șoferilor. Începând chiar de azi, aceștia vor avea acces la un serviciu nou.

Până în prezent, achitarea taxei de drum presupunea deplasarea către oficiile poștale, benzinării sau utilizarea platformelor online specializate. Aceste metode, deși disponibile, nu erau întotdeauna la îndemâna tuturor șoferilor, iar uneori puteau implica eforturi suplimentare sau timp pierdut.

Serviciu gratuit oferit de Digi RCS-RDS

Cu intrarea în scenă a noului serviciu RCS-RDS, procesul devine mult mai simplu și accesibil. Abonații pot acum cumpăra rovinieta și peajul prin simpla trimitere a unui SMS la numărul 7500, alăturându-se astfel celorlalte rețele telecom: Telekom, Orange și Vodafone.

Prin introducerea acestui serviciu inovator, RCS-RDS demonstrează încă o dată angajamentul său față de clienți și dorința de a le oferi soluții moderne și convenabile. Această inițiativă nu numai că simplifică procesul de achiziționare a rovinietei și a peajului, dar și demonstrează adaptarea la nevoile și preferințele din ce în ce mai digitale ale utilizatorilor săi.

Ce pași trebuie să urmeze abonații

Pentru a beneficia de această facilitate, șoferii trebuie să urmeze câțiva pași simpli. În primul rând, ei trebuie să trimită un mesaj text la numărul menționat, conținând numărul de înmatriculare al vehiculului și litera corespunzătoare categoriei acestuia. După trimiterea SMS-ului, utilizatorii vor primi un mesaj de confirmare conținând detalii precum perioada de valabilitate a rovinietei și costul acesteia, inclusiv TVA-ul.

Pentru a finaliza procesul, șoferii trebuie să verifice atent informațiile primite și să confirme tranzacția răspunzând cu „DA” la mesajul primit. Documentele necesare pentru achiziționarea rovinietei prin acest serviciu rămân aceleași ca și înainte. Pentru persoanele fizice, este necesar talonul mașinii și documentele vamale în cazul înmatriculării temporare. Pentru persoanele juridice, trebuie prezentată cartea de identitate a mașinii în original și copie, semnată și stampilată de administratorul societății comerciale, alături de documentele vamale în cazul înmatriculării temporare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: