Redactia.ro
Home » Monden » Vi-l aduceți aminte pe Dan Cruceru, prezentatorul Survivor 2020? Soția sa este noua șefă CNA

Vi-l aduceți aminte pe Dan Cruceru, prezentatorul Survivor 2020? Soția sa este noua șefă CNA

GALERIE FOTO (2) Vi-l aduceți aminte pe Dan Cruceru, prezentatorul Survivor 2020? Soția sa este noua șefă CNA

Mulți îl știu pe Dan Cruceru, fostul prezentator al emisiunii Survivor 2020, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă acum soția acestuia. Se pare că partenera lui de viața este noua șefă CNA. 

Vi-l aduceți aminte pe Dan Cruceru, prezentatorul Survivor 2020? Soția sa este noua șefă CNA

Cristina Pocora și Dan Cruceru, fostul prezentator Survivor 202o, sunt căsătoriți din 2009 și au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. Deși multă lume în cunoaște pe Dan, de la emisiunea fenomen difuzată la Kanal D, se pare că puțini știu, de fapt, cu ce se ocupă soția acestuia.

Vi-l aduceți aminte pe Dan Cruceru, prezentatorul Survivor 2020? Soția sa este noua șefă CNA

Cristina Ancuța Pocora este fost deputat al PNL și noul preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului. Alegerile au avut loc în cadrul şedinţei CNA de miercuri, 23 iunie 2021. Alegerea Cristinei Pocora la şefia CNA a fost confirmată de Ionel Palăr, membru al CNA, cel care a precizat pentru „Adevărul” că a fost un vot în unanimitate.

Cristina Pocora este membru CNA din 2018, la propunerea Partidului Naţional Liberal. Aceasta a fost deputat de Ialomiţa, din partea PNL, între 2008 şi 2016. Cristina Pocora o va înlocui pe Monica Gubernat, fostă preşedintă a CNA, care avea sprijinul PSD. Ultimul pas pentru preluarea noii funcţii este validarea de către Parlament a alegerii plenului CNA.

Cristina Pocora a fost singurul candidat pentru această funcție

În urma ședinței de astăzi, care nu a fost una publică, iar votul a fost unul secret, s-a ales noul președinte al instituției, în persoana celei despre care relatăm, Cristina Pocora. Nu se știe din ce motive, dar, conform PaginadeMedia.ro, Cristina Pocora a fost singurul candidat la această funcție.

”CNA trebuie să se transforme dintr-o instituție încremenită, care doar dă licențe și rezolvă sesizări, într-o instituție dinamică, activă, care are o strategie coerentă, care poate să contribuie la schimbarea în bine a dezbaterii publice, care are o influență benefică în societate. Am decis să-mi depun candidatura pentru postul de Președinte al CNA pentru că eu cred că putem schimba starea de fapt.

În întreaga carieră, indiferent de organismul în care am activat, am căutat să fac lucrurile mai aplicat. Să vin cu suflu proaspăt, să muncesc, în echipă, mai mult, mai transparent, mai bine. Pentru că trebuie să ne reamintim în fiecare zi: rolul nostru, al celor care deținem funcții publice, este de a sluji interesul public”, scria Cristina Pocora astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: