Redactia.ro
Home » Sport » Viață de lux! Unde sunt Dragoș Săvulescu și soția sa

Viață de lux! Unde sunt Dragoș Săvulescu și soția sa

GALERIE FOTO (3) dragos savulescu, angela martini

Viață de lux pentru fostul acționar de la Dinamo, Dragoș Săvulescu. Omul de afaceri a fugit din România după ce a fost condamnat la închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe litoral.

Dragoș Săvulescu a fugit din țară pentru a scăpa de cei cinci ani de închisoare. A fost condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale de pe litoral. O perioadă nu s-a știut unde este. La începutul anului, în luna ianuarie omul de afaceri s-a predat autorităților din Italia. Apoi a fost eliberat.
Acum, soția milionarului, Angela Martini a postat un filmuleț în care se vede că duc o viață de lux.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Life is funny: It was a time when I was in lockdown and everybody was free. Now, I am free and everybody is in lockdown…🤣

O postare distribuită de Angela Martini 🌜🌛 (@angela_martini) pe

“Viața e amuzantă: era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși” a scris fosta Miss Albania în dreptul postării.

Dragoș Săvulescu s-a implicat în lupta împotriva COVID 19

În luna martie, fostul acționar al clubului Dinamo a donat bani pentru spitalele din România și pentru medici. Fostul acționar al lui Dinamo, a postat și un mesaj dur la adresa autorităților.

“Am donat suma de 30.000 Euro Spitalului de Boli Infecțioase “Matei Balș“ din București și suma de 20.000 Euro Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Sper ca această suma de 50.000 Euro să contribuie, alături de eforturile altor români cu suflet la ajutarea multor bolnavi și la salvarea multor vieți! Țin să îi felicit public pentru gesturile lor pe Gigi Becali, Andra, frații Paval, Simona Halep și pe toți care au înțeles că acum e momentul critic pentru a ajuta sistemul de sănătate din România!”, a scris Săvulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: