Redactia.ro
Home » Știri » Viața la 73 de ani a lui Arnold Schwarzenegger. Cu ce probleme se confruntă actorul

Viața la 73 de ani a lui Arnold Schwarzenegger. Cu ce probleme se confruntă actorul

Arnold

Viața nu este tocmai ușoară la 73 de ani. O confirmă și marele actor Arnold Schwarzenegger. El privește cu nostalgie la anii din tinerețe.

Arnold Schwarzenegger, viața la 73 de ani

Marele actor a împlinit în vară vârsta de 73 de ani. El spune că vârsta începe să își spună cuvântul asupra fizicului său. Din acest motiv, el și-a modificat radical programul de pregătire și privește cu nostalgie la anii de tinerețe. Cu toate acestea, el are încă un fizic de invidiat.

Vă spun cu siguranță că este neplăcut să îmbătrânești. Și cred că sufăr poate mai mult decât oricine. Mă privesc în oglindă și îmi amintesc că eram Mister Universe sau Mister Olympia. Eram într-o formă fizică incredibilă, apoi, dintr-o dată, ajungi la o vârstă la care vezi că al tău corp nu mai are aceeași formă, deși s-ar putea să fiu mai pregătit decât ceilalți bătrâni de 73 de ani.

În fiecare zi mă antrenez, dar țin cont de vârsta pe care o am. Te rănești mai ușor la această vârstă. Când îmbătrânești, dintr-o dată ai mici probleme de sănătate, iar vulnerabilitatea mea a fost tot timpul inima. Cu toate acestea, mă simt foarte norocos că încă sunt în formă și pot să fac mișcare în fiecare zi. Îmi place să merg cu bicicleta în fiecare dimineață. Mă simt minunat, dar mereu mă uit în urmă și mă întreb ce s-a întâmplat”, a spus Arnold Schwarzenegger într-un interviu pentru El Tiempo.

Cu toate că a îmbătrânit, Arnold este în formă

Arnold Schwarzenegger fost surprins recent la bordul celebrului său Hummer, pe străzile din Santa Monica. Conform Daily Mail, fostul guvernator al statului California a fost primul civil care și-a achiziționat un Humvee și chiar a deschis calea pentru versiunile destinate publicului larg, care au fost lansate în 1992.

Relaxat și cu un trabuc în gură, Arnold Schwarzenegger este de invidiat, la cei 73 de ani ai săi, chiar și de tineri pe jumătatea vârstei sale.

Arnold Schwarzenegger a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, în anul 2018. Actorul a fost operat pe cord deschis și a trecut prin momente de cumpănă deoarece în timpul operației de înlocuire a unei valvei aortice, potrivit a1.ro.

Se pare că această experiență l-a determinat pe Arnold să acorde o atenție deosebită unui stil de viață mai sănătos și mai activ. Nu puține au fost momentele în care actorul a fost surprins în compania iubite sale, Heather Milligan, în vârstă de 45 de ani, în timpul unor plimbări cu bicicletele.

Heather Milligan și Arnold Schwarzenegger sunt împreună de peste șapte ani și par să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. De-a lungul relației lor, cei doi au călătorit în numeroase destinații exotice, dar au colindat mult și prin Europa, fiind îndrăgostiți de Austria și Spania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: