Redactia.ro
Home » Monden » Viața secretă a lui Keanu Reeves! Cum arată femeia care l-a convins pe „lupul singuratic” să se căsătorească

Viața secretă a lui Keanu Reeves! Cum arată femeia care l-a convins pe „lupul singuratic” să se căsătorească

GALERIE FOTO (6) Viața secretă a lui Keanu Reeves!

Viața secretă a lui Keanu Reeves! Actorul Keanu Reeves se pregătește să ducă la un alt nivel povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Alexandra Grant. Starul a făcut publică relația cu iubita sa în noiembrie anul trecut.

Viața secretă a lui Keanu Reeves! Cum arată femeia care l-a convins pe „lupul singuratic” să se căsătorească

După ani de zile în care nu a fost văzut cu nimeni, Keanu Reeves și-a găsit liniștea alături de Alexandra Grant. După o relație de patru ani, celebrul actor din seria Matrix a decis să se căsătorească cu femeia care i-a readus zâmbetul pe buze. Reeves a fost văzut în urmă cu câteva luni într-un magazin cu bijuterii din Los Angeles, uitându-se la inele cu diamante. O sursă din preajma actorului a declarat pentru okmagazine.ro, că el și iubita lui Alexander Grant s-au logodit.

Mai mult,se pare că Sandra Bullock a fost cea care l-a convins pe star să pună marea întrebare. “Keanu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra când s-au întors din Europa, unde el a filmat mai multe pelicule. Ea a fost alături de el pe toată această perioadă, iar atunci el şi-a dat seama că nu poate trăi fără ea. A avut o discuţie sinceră cu Sandra Bullock, iar ea l-a convins să cumpere inelul. E foarte fericit cu decizia sa”, a declarat sursa.

Alexandra Grant este artist vizual, iar împreună cu Keanu Reeves au început să se ocupe pentru nuntă, care va fi una relaxată. De asemenea, conform aceleași surse, marele eveniment va avea loc în aer liber cu un grup restrâns de prieteni și familie. Actorul este foarte fericit și se simte minunat în preajma logodnicei sale. În urmă cu câțiva ani, celebrul actor a trecut printr-o dramă care l-a urmărit ani de zile.

Drama lui Keanu Reeves

Keanu Reeaves este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai modești actori de la Hollywood. Sumele mari de bani și faima pe care o are nu l-au schimbat pe actor. Starul a trecut prin momente grele încă din copilărie, atunci când a fost părăsit de tată. Ulterior, mama sa s-a căsătorit de trei ori și a dus o viață săracă, chinuindu-se să își crească cei patru copii. Actorul mai are trei surori, Kim, Karina și Emma. În urmă cu 27 de ani, statul și-a pierdut cel mai bun prieten, alături de a jucat în „My own private Idaho’. Cea mai mare pierdere a sa a rămas moartea fetiței sale și a iubitei. Partenera lui Keanu Reeves a născut prematur, iar fetița lor s-a născut moartă. La un an și jumptate iubita sa a murit într-un accident de mașină.

„În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viaţă. Am fost devastaţi de moartea ei şi, într-un final, relaţia noastră a luat şi ea sfârşit. Un an şi jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de maşină. De atunci, am evitat relaţiile serioase sau să am copii, a declarat Keanu Reeves.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: