Redactia.ro
Home » TV » Vica Blochina, atac fără precedent la adresa Biancăi Patrichi: «A ajuns printr-o minune la Faimoși»

Vica Blochina, atac fără precedent la adresa Biancăi Patrichi: «A ajuns printr-o minune la Faimoși»

vica blochina si bianca patrichi

Competiția din Republica Domincană continuă. Pe măsură ce emsiunea se apropie de final, concurenții sunt din ce în ce mai puțini. Cea mai recentă eliminare a fost cea a Biancăi Patricihi. Ea a părăsit competiția după ce a pierdut bătălia votului telespectatorilor în fața lui Andrei Krișan. Bianca Patrichi a primit un atac dur din partea fostei sale colege din Republica Domincană, Vica Blochina.

Vica Blochina, atac la adresa Biancăi Patrichi

Vica Blochina a făcut parte din echipa Faimoșilor, dar a fost eliminată după doar o lună de competiție. Ajunsă în România, Vica a continuat să urmărească emisiunea, așadar a avut un mesaj de transmis în ceea ce privește eliminarea fostei sale colege. Vica Blochina a acuzat-o pe Bianca Patrichi de prefăcătorie și a subliniat că doar printr-o minune aceasta a ajuns să facă parte din echipa Faimoșilor, ținând cont că coregrafa a participat la preselecții pentru a face parte din echipa Războinicilor.

„Acest băiat care te masa, săracul, nu știa ce ai bârfit despre el la toți concurenții în baracă noaptea. Ai spus că lucrați de 10 ani împreună și că are o altă orientare. Sau mint si acum?. A plecat Maria Magdaleana (Războinica, nu Faimoasa). A fost la casting pentru Războinici și a făcut probe cu ei. Pe onorariu de Războinic. Însă a ajuns printr-o minune la Faimoși. De la Insula Iubirii la Insula Survivor. Bine că a reușit performanța de a-și arăta caracterul adevărat.

La început știam doar eu. Acum s-a convins o țară întreagă. Te felicit pentru asta. Din toate proiectele la care am luat eu parte, Ferma, Asia Express, eu caracter mai mizer nu am întâlnit”, a fost mesajul pe care Vica Blochina l-a scris pe pagina personală de Instagram, la scurt timp după anunțul conform căreia Bianca Patrichi a părăsit concursul din Republica Dominicană.

Bianca Patrichi și Vica Blochina și-au aruncat cuvinte dure la Survivor

Bianca și Vica au intrat adesea în conflict în timpul emisiunii. Bianca susținea la acel moment că, spre deosebire de Vica, ea a muncit din greu pentru fiecare leu pe care l-a obținut în viață.

„Eu, spre deosebire de dânsa, am muncit de când mă știu. Pentru fiecare leuț pe care l-am câștigat mi-am rupt câte o gleznă sau câte un deget de la picior pe poante și așa mai departe.

Eu nu știu altceva decât muncă și nu poate să vină cineva care nu a muncit în viața lui să îmi demonteze mie toată cariera, toată viată, tot viitorul, trecut și prezentul”,  susținea Bianca Patrichi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: