Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, atac subtil la adresa Oanei Roman. De ce s-au certat cele două

Vica Blochina, atac subtil la adresa Oanei Roman. De ce s-au certat cele două

GALERIE FOTO (3) Vica Blochina, atac subtil la adresa Oanei Roman

Vica Blochina, atac subtil la adresa Oanei Roman. Deși erau prietene și mergeau în vacanță împreună, Oana Roman și Vica Blochina s-au certat, iar acum sunt la cuțite. Recent, blondina i-a adresat Oanei un mesaj acid.

Vica Blochina, atac subtil la adresa Oanei Roman. De ce s-au certat cele două

Vica Blochina, atac subtil la adresa Oanei Roman. În urmă cu câteva luni, Oana Roman și Vica Blochina era cele mai bune prietene. Cele două mergeau împreună în vacanță alături de copiii lor și se relaxau. Cu toate astea, se pare că prietenia s-a rupt, iar Vica a declarat că este dezamăgită de Oana Roman. Aceasta a mărturisit că o credea o prietenă adevărată, dar se pare că s-a înșelat. Invitată într-o emisiune tv, Vica Blochina i-a adresat un mesaj acid fostei prietene. Blondina a declarat că se pregătește să plece în Thailanda împreună cu un grup de prieteni, fiind nerăbdătoare să aibă parte de cea mai tare aventură. Vedeta a declarat că a închiriat un palat, argumentând că vrea să profite de fiecare clipă petrecută în această locație.

Ulterior, fosta amantă a lui Pițurcă a reamintit de conflictul pe care l-a avut cu Oana Roman. Aceasta a spus că ea își permite orice, deoarece nu stă acasă să muncească, aducând în subiect faptul că fosta sa prietenă profta de tot ce primea de la hotel având o atitudine deloc potrivită față de angajați. „Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie. Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi. Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman pe barter? Am bani munciți și îmi permit. Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu.”, a explicat Vica Blochina.

Oana Roman, dezamăgită de Vica Blochina

Oana Roman le-a dat câteva lecții de bune maniere urmăritorilor din mediul online, vorbind despre prietenii, dar și despre problemele pe care le-a avut în relația cu o altă persoană. Iubita lui Marius Elisei s-a arătat deranjată de cele spuse de Vica Blochina, declarând că fosta balerină nu ar avea caracter și educație față de prietenia avută. „Niciodată, dar niciodată să nu îți bârfești public prietenii. Orice s-ar întâmpla și oricât de supărat ai fi. Pentru că asta dă dovadă de lipsă de caracter, de educație și de bune maniere, dar și de prietenie. Dacă ai o problemă cu un prieten, îl suni și îi spui ce ai de spus, sau te întâlnești cu el și îi spui în față ce ai de spus. Nu public, niciodată!”, a menționat Oana Roman pe un Instastory.

La scurt timp, Catinca, sora Oanei, a sărit în apărarea acesteia. Vedeta este de părere că cel mai corect și decent ar fi fost să-și rezolve problemele în privat.“Din câte o cunosc pe Oana, dacă Vica o să mai facă în continuare asemenea circ prin presă, Oana o să aleagă să o dea în judecată”., a spus Catinca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: