Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina nu-l poate ierta pe Victor Pițurca. Vedeta a trăit momente cumplite în timpul sarcinii: „Nu am avut ce mânca”

Vica Blochina nu-l poate ierta pe Victor Pițurca. Vedeta a trăit momente cumplite în timpul sarcinii: „Nu am avut ce mânca”

GALERIE FOTO (4) Vica Blochina nu-l poate ierta pe Victor Pițurca

Vica Blochina nu-l poate ierta pe Victor Pițurca. Vedeta s-a iubit timp de 16 ani cu Victor Pițurcă, iar din iubirea lor a rezultat Edan, un băiat acum în vârstă de 14 ani. Cu toate astea, Vica a făcut dezvăluiri șocante despre selecționerul României. Blondina susține că în perioada în care a fost însărcinată nu primit ajutor din partea lui Pițurcă.

Vica Blochina nu-l poate ierta pe Victor Pițurca. Vedeta a trăit momente cumplite în timpul sarcinii: „Nu am avut ce mânca”

Vica Blochina nu-l poate ierta pe Victor Pițurca. Vedeta a trăit momente cumplite în timpul sarcinii. Vica Blochina a devenit cunoscută ca fiind amanta lui Victor Pițurcă. Cei doi au fost împreună vreme dde 16 ani, timp în care fostul fotbalist este căsătorit cu Maria Pițurcă. Din iubirea celor doi a rezultat un băiețel, Edan, pe care Pițurcă l-a recunoscut câțiva ani mai târziu.

Ani de zile, fosta balerină l-a chemat pe Victor Pițurcă în fața judecătorului pentru pensia alimentară a fiului lor. În cele din urmă, blondina a primit un apartament de la fostul selecționer. Recent, Vica a vorbit din nou despre relația cu Pițurcă, continuând cu acuzațiile la adresa acestuia. Vedeta susține că fostul fotbalist nu a ajutat-o în niciun fel când era însărcinată. “Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor. Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum“, a dezvăluit Vica Blochina, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Vica a povestit că l-a întâlnit pe fostul iubit și a rămas surprins de modul în care acesta arată la vârsta de 64 de ani. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina.

Edan vrea să petreacă sărbătorile alături de tatăl lui

Vica Blochina a fost balerină în Clubul Melody, din București. Blondina a venit cu trupa de balet din Lituania, iar la scurt timp a decis să se mute în România. La vârsta de 20 de ani l-a întâlnit pe Victor Pițurcă, care pe atunci avea 39 de ani.

Vica a declarat că fiul său, Edan are o relație apropiată cu tatăl său, și vrea să-și petreacă sărbătorile de iarnă alături de el și familia acestuia. „Acum Edan e mare, el vrea să facă la tatăl lui Sărbătorile, dar eu vreau să-l iau o lună cu mine în Thailanda, în decembrie. Negociem! Sunt foarte obosită și vreau să mă odihnesc. Eu când nu produc bani intru în depresie”, a mai spus Vica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: