Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina riscă să fie evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă? Ce spune blondina

Vica Blochina riscă să fie evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă? Ce spune blondina

Vica Blochina,

Vica Blochina se află în conflict cu administrația și vecinii blocului unde-și are apartamentul de lux primit de la fostul ei amant, Victor Pițurcă. Blondina are datorii mari la întreținere și ar risca să fie dată afară din locuință.

Vica Blochina riscă să fie evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă? Ce spune blondina

Vica Blochina neagă faptul că ar risca să fie dată afară din apartamentul primit de la fostul antrenor al Naționalei României. Ea a explicat că și-a achitat o parte dintre restanțele de la cheltuielile comune ale blocului, dar că i se emit și altele.

”În acest moment sunt acasă, în apartamentul meu. Sunt probleme, se termină un proces, ei (administrația imobilului, n. red.) încep să deschidă altele. Eu, de fiecare dată, am plătit sumele pe care le-au decis judecătorii, dar, de fiecare dată, mi-au fost cerute altele și altele”, a spus, pentru FANATIK, Vica Blochina.

Sumele de la întreținere ar fi de ordinul miilor de euro. ”E problema administrației cu penalitățile pe care mi le tot impun. Ei tot ridică prețurile, după ce plătesc iarăși cer, au tot timpul pretenții, din ce în ce mai mari. Eu am tot plătit. Trei mii de euro o dată, patru, cinci mii în alte dăți. Și tot mai am…”, a mai menționat blondina.

Vica Blochina: ”Nu voi fi evacuată, voi plăti datoriile”

Vica Blochina a ținut să sublinieze și că are de gând să plătească și celelalte sume care i-au mai rămas restanțe la întreținere și că, astfel, apartamentul ei de lux nu va fi scos la licitație.

”Nu am fost evacuată, voi plăti datoriile. Și nici nu voi fi evacuată, nu vor scoate la licitație niciun apartament. Sunt procese pe rol, e mai complicat, dar nu se pune problema să fiu dată afară din casă” a mai precizat Vica Blochina.

În urmă cu 14 ani, Vica Blochina a primit imobilul de lux de la Victor Pițurcă, alături de care are și un fiu, Edan. Edan a rezultat din relația secretă pe care a avut-o fosta balerină cu Victor Pițurcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: