Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina! Iubita lui Marius Elisei s-a săturat de atacuri: ”Va trebui să răspundă pentru acestea”

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina! Iubita lui Marius Elisei s-a săturat de atacuri: ”Va trebui să răspundă pentru acestea”

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina! Iubita lui Marius Elisei s-a săturat de atacuri: ”Va trebui să răspundă pentru acestea”

Oana Roman și Vica Blochina sunt pe punctul de a ajunge în instanță, asta după ce le-a legat o frumoasă relație de prietenie. Ce s-a întâmplat cu acestea!

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina! Iubita lui Marius Elisei s-a săturat de atacuri: ”Va trebui să răspundă pentru acestea”

Oana Roman și Vica Blochina au fost foarte bune prietene, fiind mereu una în prezența celeilalte și chira și-au făcut și vacanțele împreună, însă se pare că relația lor a ajuns la sfârșit, mai ales că s-a iscat un scandal monstru în showbiz. Acum, cele două sunt pe punctul de a ajunge în instanță!

Acestea au fost de nedespărțit până la vacanța din Egipt de acum două luni. La întoarcere în țară cele două au decis să rupă o prietenie veche, însă cea care a răbufnit prima a fost Vica Blochina. Aceasta a făcut acuzații incredibile la adresa Oanei, dar și a fostului ei soț, Marius Elisei! Oana Roman nu vrea să-i răspundă cu aceeași monedă, însă o amenință cu instanța pe fosta ei prietenă!

”Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea: «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de râs. După, am mers la restaurant cu Madonna de România”, a povestit Vica, pentru Cancan.ro.

Oana Roman nu a stat cu mâinile în sân și a vrut să-i de replică prietenei sale bune. Invitată la emisiunea lui Dan Capatos, fiica lui Petre Roman a spus că o va acționa în judecată pe blondă, cum a făcut și cu Oana Zăvoranu!

“Mă duc în instanță! Așa cum am procedat și în cazul altei persoane care m-a denigrat, tot așa voi face și în acest caz. Va trebui să răspundă pe cale legală pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea. Și când ai deja câteva procese de calomnie pierdute…Există acum oameni care ne atacă pe mine și pe Marius. Atacuri furibunde la adresa mea au avut multe de-a lungul vremii, chiar și de la oameni apropiați! Eu niciodată nu o să răspund la delațiuni! Eu niciodată nu am atacat la rândul meu! Nu pot să știu ce simte ea. Eu nu o să vorbesc urât despre prietenii mei! Nu am început eu scandalul! Nu am vorbit cu ea! Ea trebuia să vină să-mi spună mie dacă avea ceva de spus. Eu iert, dar îi iert pe cei care-și doresc asta“, a spus Oana Roman la „Xtra Night Show”.

Oana Roman s-a folosit de Vica Blochina pentru a-l face gelos pe Marius Elisei

Mai mult, printre alte declarații făcute de Vica Blochina despre prietena sa bună, aceasta a spus că Oana s-a abonat la cardul ei, în pandemie, și că a recurs la tertipuri pentru a-l recâștiga pe Marius Elisei, făcându-l gelos cu alt bărbat.

”S-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius. Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: