Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei vor să se recăsătorească, după ce s-au reîmpăcat: ”Vreau să-mi fac o rochie cum vreau eu”

Oana Roman și Marius Elisei vor să se recăsătorească, după ce s-au reîmpăcat: ”Vreau să-mi fac o rochie cum vreau eu”

Oana Roman si Marius Elisei

De când s-au reîmpăcat, după un divorț neașteptat, în luna februarie, Oana Roman vor acum să se recăsătorească. Nu și în fața stării civile, ci doar în fața lui Dumnezeu.

Oana Roman și Marius Elisei vor să se recăsătorească, după ce s-au reîmpăcat: ”Vreau să-mi fac o rochie cum vreau eu”

Oana Roman a explicat, miercuri seară, că ea și Marius Elisei vor să-și reunească destinele, după ce s-au reîmpăcat. Vedeta a precizat că vor face acest lucru doar religios, iar ea vrea să îmbrace o rochie spectaculoasă. Asta pentru că cea pe care a purtat-o prima oară, la nuntă, nu i-a plăcut. Totodată, fiica lui Petre Roman a spus că rochia nu va fi una de mireasă, ci una de învoire sau roz pudră.

”Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat fata lui Petre Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, scrie Cancan.

Cine a făcut primul pas spre reîmpăcare

Oana Roman a mai spus că Marius Elisei a insistat cu reîmpăcarea și că a constatat că a greșit în căsnicie. Oana Roman speră, totodată, că partenerul ei și-a rezolvat problema cu alcoolul.

Oana Roman și Elisei, prima noapte împreună după divorț! Fiica Isabela i-a dat de gol | Click mobile

“El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în luna decembrie, iar în februarie au divorțat la notar. Șapte ani au fost căsătoriți, iar din mariajul lor a rezultat Isabela, fiica lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: