Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a dezvăluit adevăratul motiv al împăcării cu Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit adevăratul motiv al împăcării cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu fericit. Cei doi amorezi au divorțat în anul 2020 în luna decembrie, dar se pare că nu au putut sta prea mult unul fără celălalt. Oana și Marius sunt dovada că iubirea învinge orice, iar acum se preocupă împreună de creșterea micuței Isabela.

Adevăratul motiv al împăcării

Oana Roman a povestit pe instastory cum a decurs împăcarea dintre ea și Marius Elisei. Ea a precizat că nua vrut să acorde niciun interviu pe această temă. Oana a spus că decizia a fost luată pur și simplu în urma unor discuții pe care le-au avut cei doi singuri, departe de familie sau ochii presei. Fiica fostului premier a precizat că cei doi și-au promis încă de la divorț că nu vor ieși public să vorbească despre acest subiect, dar uite că aucm nu a mai fost cazul, iar în momentul când se vor decide să facă declarații vor vorbi despre lucrurile pozitive din viața lor.

Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie dar noi împreună, fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați… Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă.„, a scris Oana Roman.

Oana Roman și Mariu Elisei, iubire adolescentină

Se pare că cei doi amorezi se înâeleg de minune având în vedere că petrec mereu timp împreună și nu sfiesc să publice poze peste poze cu locurile în care călătoresc. Cu puțin timp înainte de împăcare Marius declara că îi aduce mereu flori și își cere iertare Oanei pentru tot ce a făcut. Se pare că această metodă a fost cea norocoasă având în vedere împăcarea dintre cei doi.

La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte. Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema.” , declara Marius Elisei în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: