Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a împlinit 14 ani. Vedeta își dorește ca Edan să poarte numele fostului selecționer

Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a împlinit 14 ani. Vedeta își dorește ca Edan să poarte numele fostului selecționer

GALERIE FOTO (2) Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a împlinit 14 ani.

Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a împlinit 14 ani. Blondina trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fiul său, Edan a împlinit vârsta de 14 ani, iar acum trebuie să-și facă buletinul. Pentru asta, Edan ar trebui să primească numele tatălui său, Victor Pițurcă.

Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a împlinit 14 ani. Vedeta își dorește ca Edan să poarte numele fostului selecționer

Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a împlinit 14 ani. La vârsta de 45 de ani, Vica Blochina este o mamă fericită. Edan, fiul său a împlinit 14 ani, dar Vica nu a apucat să-i facă buuletinul. Blondina este extrem de fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan este pasionat de fotbal, sport pe care îl face de la 7 ani. Invitată în emisiunea lui Măruță, vedeta a declarat că își dorește ca fiul ei să primească numele tatălui lui. “Am avut doi ani foarte buni. Am copil, casă, sunt mulțumită. Edan a făcut 14 ani. Trebuie să-i fac buletinul. Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su. Are și cetățenie lituaniană Edan. Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu și prefer acum să mă bucur de vară, de vacanțe”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina s-a iubit cu Victor Pițurcă vreme de 16 ani, chiar dacă fostul selecționer al României era căsătorit. În urma relației lor s-a născut Edan, copil pe cale, inițial, fostul fotbalist nu a vrut să-l recunoască. Vica l-a dat în judecată pe Pițurcă în 2011 pentru stabilirea paternității, iar în cele din urmă a avut câștig de cauză . De asemenea, în 2013, judecătorii au decis ca el să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 euro lunar. Ulterior, la cererea lui Pițurcă custodia a devenit comună, iar cei doi au drepturi egale asupra lui Edan.

Vica Blochina, despre Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a simțit dezamăgită după ce Pițurcă a refuzat, inițial, să recunoască copilul. „Nu a recunoscut copilul la momentul potrivit. Eu consider că a vrut să mă umilească. Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Noi nu mai văzusem de foarte mult timp Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic și nu știa ce se înâmplă între noi doi. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul. Băiatul țipa: Tati, sunt eu Edan! Nu îți mai aduci aminte de mine? A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată”, a povestit Vica Blochina.

Vica si Piturca

Totodată, blondina a recunoscut că fostul selecționer a fost și va rămâne marea sa iubire. „Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: