Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, în doliu după moartea bunicii sale. Mesajul emoționant postat de vedetă

Vica Blochina, în doliu după moartea bunicii sale. Mesajul emoționant postat de vedetă

GALERIE FOTO (4) Vica Blochina,

Vica Blochina, în doliu după moartea bunicii sale. Blondina trece prin momente cumplite după ce bunica sa s-a stins din viață. Vica și-a spus durerea pe rețelele de socializare, anunțându-și fanii că una dintre cele mai dragi persoane din viața sa a murit.

Vica Blochina, în doliu după moartea bunicii sale. Mesajul emoționant postat de vedetă

Vica Blochina, în doliu după moartea bunicii sale. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă trece printr-o perioadă cumplită. Bunica acesteia s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Vica Blochina și-a anunțat fanii din mediul online că una dintre cele mai dragi persoane din viața ei a murit, postând și un mesaj emoționant pentru bunica ei.

Vedeta a postat o fotografie la InstaStory cu bunica ei alături de un mesaj scurt, dar care are o semnificație profundă „Mulțumesc”. Vica era apropiată de bunica ei, aceasta vorbind de nenumărate ori despre femeia care a avut grija de ea când era doar un copil. În urmă cu doi ani, blondina posta o fotografie cu aceasta pe rețelele de socializare, spunându-le fanilor săi că de la bunica ei a moștenit frumsețea. Vica a fost crescută de bunica ei în Lituania, iar în vizita pe care a făcut-o în urmă cu câțiva ani a însoțit-o și Edan. „Bunica mea anul acesta a împlinit 90 de ani. Nu poartă ochelari, adică bagă ața în ac, merge bine, urcă scările și este supercoerentă. Mai bea și un șpriț, deci genă bună”, a spus Vica Blochina la momentul respectiv.

Cum arată mama Vicăi Blochina

Vica Blochina a devenit cunoscută în România după ce l-a dat în judecată pe selecționerul României, Victor Pițurcă, pentru că acesta nu-și recunoștea fiul. Cei doi au avut o relație de 16 ani, chiar dacă acesta era căsătorit. În ultimii ani, blondina a participat în cadrul mai multor emisiuni, dar puțină lume știe cum arată mama ei. Deși ea locuiește în România, familia Vicăi stă în Lituania, acolo unde fosta balerină a fost născută. Chiar dacă nu se văd des, Vica și mama ei profită din plin de momentele când se întâlnesc, iar Vica își duce mama pe la saloane de fițe, postând multe poze în mediul online cu aceasta.

Așadar, fanii și-au dat seama că blondina seamănă foarte mult cu mama sa. Fosta concurentă de la Asia Express a declarat că tot ce are acum i se datorează mamei sale, sau prieteni sale cele mai bune, așa cum o numește blondina. Cele două au relație foarte strânsă, iar vedeta nu ezită să-i ceară sfatul mamei ei oricând are nevoie. ”Bunătatea pe care o am este de la mama mea. Nu am cunoscut un om mai bun ca mama ei. Nu ar face rău nimănui. Când mă ceartă, mă ceartă, când nu, nu. Îmi spune mereu în față totul. Suntem cele mai bune prietene. O dată pe an ne vedem, pentru că drumul este foarte greu și lung. Acum stă până pe 27 decembrie, facem Crăciunul împreună, dar eu sper să stea mai mult”, a spus Vica Blochina în cadrul unei emisiuni TV . Invitată într-o emisiune, alături de fiica sa, aceasta a declarat că i-ar plăcea ca Vica să aibă o relație cu Cătălin Botezatu și David Beckham.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: