Redactia.ro
Home » Știri » Vicepreședintele american Kamala Harris ajunge la București. Brigada rutieră le sugerează șoferilor să evite deplasarea pe Drumul Național 1

Vicepreședintele american Kamala Harris ajunge la București. Brigada rutieră le sugerează șoferilor să evite deplasarea pe Drumul Național 1

În contextul izbucnirii războiului din Ucraina, vicepreședintele american Kamala Harris va ajunge vineri, 11 martie, la București. Urmează să fie primită de Klaus Iohannis, iar autoritățile au transmis că această vizită va afecta traficul din capitală și de pe DN 1. Printr-un comunicat oficial, Brigada Rutieră București i-a sfătuit pe șoferi să evite deplasările pe ruta indicată în intervalul orar 12:00- 17:00.

Vicepreședintele american Kamala Harris ajunge la București

Întâlnirea dintre Kamala Harris și Klaus Iohannis are loc într-un context politic și militar deosebit de sensibil: războiul dintre Ucraina și Rusia. În timp ce NATO nu se poate implica direct în acest conflict, cei doi urmează să discute despre securitatea României și măsurile aliate de consolidare a posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, inclusiv perspectiva creşterii în continuare a prezenţei militare americane şi aliate în țara noastră, ca măsură suplimentară de asigurare a securităţii ţării noastre şi a întregii regiuni.

De asemenea, se va discuta și despre posibile alte sancțiuni care ar putea fi aplicate Rusiei.

Brigada rutieră le sugerează șoferilor să evite deplasarea pe Drumul Național 1

Intervalul orar al vizitei nu a fost încă comunicat în mod public, dar Brigada Rutieră din București a transmis un mesaj de interes public, prin care i-a sfătuit pe șoferi să evite ruta DN1 București vineri, 11 martie, începând cu ora 12:00 și până la 17:00.

„În contextul evenimentelor prilejuite de vizita vicepreședintelui american Kamala Harris la București, în data de vineri 11 martie, s-au  dispus o serie de măsuri, însoțite de recomandări menite să vină în sprijinul cetățenilor pe toată durata acestui eveniment.  

Autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației.

Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor auto să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, 11 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanță deosebită pentru România.”, se arată în comunicatul transmis de  Brigada Rutieră București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: