Redactia.ro
Home » Știri » Victor Ponta spune că în Parlament se discută data din care intrăm în stare de urgență

Victor Ponta spune că în Parlament se discută data din care intrăm în stare de urgență

Victor Ponta

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, este de părere că reintroducerea stării de urgență în țara noastră ar fi o catastrofă, în timp ce a anunțat că tema dezbaterilor din Parlament este chiar acest lucru, anume reintroducerea stării de urgență.

Victor Ponta: Reintroducerea stării de urgență ar fi o catastrofă

În contextul în care numărul de cazuri de infectări noi din țara noastră este în creștere, mai mulți oameni se întreabă dacă nu cumva vom reveni la starea de urgență. Victor Ponta, președintele partidului politic Pro România este unul dintre cei care crede că această măsură va fi luată cu siguranță, dacă situația o impune.

Mai mult decât atât, Victor Ponta spune că tema reintroducerii stării de urgență este principala temă care se dezbate în Parlament. Iar pentru aceasta ar exista chiar și o dată precisă de la care va intra în vigoare. Este vorba despre 15 iulie.

Cred că ar fi o catastrofă. Astăzi asta era tema principală în Parlament. Tema era 15 iulie reintroducerea stării de urgenţă. Ceea ce este grav e că o o să rămânem în starea de alertă până la alegerile generale”, a spus Victor Ponta, la România TV.

Starea de urgență, o măsură în care cred mai mulți politicieni

Și Daniel Fenechiu, liderul deputaților Partidului Național Liberal, este de părere că putem reveni cu siguranță la starea de urgență, dacă situația din țară se degradează, iara ceastă măsura ar fi singura care ar mai putea stopa îmbolnăvirile.

Guvernul a fost sub o presiune extraordinară, deci practic, foarte multă lume a persiflat existenţa virusului şi riscurile virusului, Guvernul a fost criticat de mediul de afaceri, de cetăţenii care au stat în casă, că măsurile au fost prea dure şi atunci Guvernul într-un concert european, urmărind practic şi măsurile luate la nivel european, s-a aliniat unor măsuri europene, evident, cu elemente de prudenţă şi cu posibilităţi de repliere, asta a făcut Guvernul, iar în situaţia în care cu adevărat lucrurile vor redeveni grave, nu vă îndoiţi că Guvernul va lua măsurile de rigoare.

Nu exclud posibilitatea ca dacă lucrurile scapă de sub control, să avem o nouă stare de urgenţă”, a spus Daniel Fenechiu.
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat marți că numărul de cazuri noi de infectări a fost de 397. În total, sunt 29.620 de infectări în țara noastră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: