Redactia.ro
Home » Știri » Victor Rebengiuc, anunț dramatic la 90 de ani. Actorul a vrut să se afle de la el: „Nu mă mai țin puterile!”

Victor Rebengiuc, anunț dramatic la 90 de ani. Actorul a vrut să se afle de la el: „Nu mă mai țin puterile!”

Victor Rebengiuc, anunț dramatic la 90 de ani. Actorul a vrut să se afle de la el: "Nu mă mai țin puterile!"

Victor Rebengiuc este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Maestrul a ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani, ocazie cu care a făcut și un anunț extrem de important. A vrut să se afle de la el, pentru ca fanii să știe la ce să se aștepte de la marele membru al Generației de Aur.

Când se retrage Victor Rebengiuc de pe scenă

Victor Rebengiuc împlinește astăzi venerabila vârstă de 90 de ani. Marele actor a bifat deja sute de roluri importante și nu ratează nicio șansă care se ivește pentru a se întâlni cu publicul. Dacă mulți se gândeau că retragerea lui este tot mai aproape, se pare că are planuri mari. A dezvăluit că va părăsi scena teatrului abia când „nu îl vor mai ține puterile” și va face tot ce poate ca să le fie alături fanilor cât mai mult timp.

„În ceea ce privește teatrul, voi continua să joc! Voi urca pe scenă până în acea clipă în care voi simți că pot să fac asta bine, adică să joc. Nu am spus că voi juca doar până la finele actualei stagiuni. Nu, voi juca până atunci când voi simți că nu mă mai țin puterile. Dar, atât timp cât am putere în mine, cât sunt capabil, voi juca!”, a declarat Victor Rebengiuc pentru Impact.ro

În prezent, marele actor joacă activ în două spectacole la Teatrul Bulandra: „Tatăl” și „Regele moare”. Este pe scenă încă din 1956 și nu are de gând să renunțe la marea lui pasiune, atâta timp cât are putere. Declara, în vară, că starea lui fizică nu mai este optimă, dar s-a pus pe picioare și nu vrea să își părăsească publicul.

Drama trăită de Victor Rebengiuc

A gustat din plin din succes de-a lungul anilor, dar viața nu a fost deloc una ușoară pentru Victor Rebengiuc. Începuturile marelui actor au fost unele dificile, având în vedere că a dus o viață plină de lipsuri și a făcut multe sacrificii ca să ajungă la un nivel înalt. A dat totul pentru scenă, dar a suferit mult.

A fost părăsit de tată și mereu a dus lipsă de iubire din acest punct de vedere. Chiar dacă în viața lui a apărut o altă prezență masculină, mama sa refăcându-și viața, nimic nu a putut ține locul părintelui său. Nu a avut de la cine să primească o vorbă bună, cui să îi povestească durerea, ceea ce l-a marcat pe tot parcursul vieții.

Despre copilăria lipsită de prezența unui părinte, Victor Rebengiuc spunea că nu a fost bine deloc. „Am crescut fără tată, care ne-a părăsit pe mine și pe fratele meu când eram foarte mici, eu cred că aveam 2 ani și el 1 an. Am fost crescut de bunici, din fericire, pentru că am avut niște bunici materni foarte buni. Am simțit întotdeauna lipsa unui tată. E altceva când ai un tată, mi-nchipui, când ai cum să te sfătuiești cu el în legătură cu fel de fel de lucruri care ți se întâmplă copil fiind. Evident că m-a marcat”, povestea actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: