Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de Dorel Vișan, la 85 de ani. Actorul locuiește singur, uitat de lume: „Nu am cui da un telefon!”

Ce s-a ales de Dorel Vișan, la 85 de ani. Actorul locuiește singur, uitat de lume: „Nu am cui da un telefon!”

Ce s-a ales de Dorel Vișan, la 85 de ani. Actorul locuiește singur, uitat de lume: "Nu am cui da un telefon!"

Dorel Vișan este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, care reprezintă cu mândrie Generația de Aur. Ajuns la 85 de ani, maestrului îi este tot mai greu să se descurce singur și se simte abandonat. S-a retras de pe scenă, locuiește singur la țară și se luptă cu singurătatea. După anii săi de glorie, a ajuns într-un punct critic.

Dorel Vișan, uitat de prieteni și rude

Dorel Vișan este unul dintre cei mai renumiți actori din țara noastră, cu un palmares bogat, ce cuprinde peste 40 de roluri în piese de teatru și mai mult de 50 de roluri în filme românești și internaționale. A făcut furori pe scenă și la TV cu interpretările sale, dar a decis să se retragă de pe scenă în urmă cu câțiva ani.

De când a lăsat deoparte celebritatea, simte că toți l-au uitat. Ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani, s-ar fi bucurat să vadă că oamenii nu l-au uitat și încă le mai pasă de el, dar toți i-au demonstrat exact contrariul. Se bazează numai pe copiii lui și pe forțele pe care le mai are.

„Am ajuns la o concluzie foarte tristă. Nu mai am nici cui da un telefon. Colegii mei nu mai sunt. Prietenii au pierit şi ei. Eu însumi mă caut tot mai rar. Nu mai ştim unde mergem şi de unde venim. E trist ce se întâmplă.”, a mărturisit Dorel Vișan.

Dorel Vișan, împins să se retragă de pe scenă

De mai bine de 30 de ani, actorul trăiește cu mare durere în suflet, de când soția lui l-a părăsit. A simțit că viața nu mai poate continua fără ea, dar scena i-a dat putere și l-a ajutat să depășească cel mai greu moment al vieții. Dorel Vișan a renunțat, însă, la viața publică și își trăiește în liniște durerea.

Singurele sale apariții publice au avut loc la anumite evenimente culturale, dar nu a mai apărut la niciun spectacol în calitate de personaj. Mulți s-au înrebat de ce a renunțat la marea sa pasiune, iar maestrul a explicat că nu se mai regăsea în lumea actoricească de acum și a fost obligat de circumstanțe să se retragă din lumina reflectoarelor. Este dezamăgit de tinerii actori și preferă să stea deoparte.

„Nu m-am retras din lumina reflectoarelor, cât m-au împins. Nu se mai face ce se făcea odată… Am intrat într-o zonă specială, așa-zisă modernă, în care cultura, care este menită să desăvârșească omul, i-a dat omului cea mai cruntă lovitură.

Pentru că nu-l desăvârșește, îl face mai arogant, mai confuz, mai isteric și mai îndoctrinat. Acestea sunt motivele care m-au determinat să mă retrag’, a explicat maestrul pentru Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: