Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav, dezvăluiri despre noua iubită. ”Suntem într-o relație de un an și patru luni”

Victor Slav, dezvăluiri despre noua iubită. ”Suntem într-o relație de un an și patru luni”

Victor Slav se înțelege din ce în ce mai bine cu noua lui iubită. Ela este femeia alături de care Victor Slav se simte acum un bărbat împlinit. Fostul prezentator a vorbit într-un interviu, despre povestea lor de dragoste. 

 

Victor Slav, dezvăluiri despre noua iubită

Fostul prezentator a declarat că a început relația cu Ela în iulie 2019. Cei doi au decis să își trăiască viața departe de camerele de filmat și de ochii lumii. Victor a mărturisit și cums e înțelege noua lui iubită cu fetița lui, Sofia.

Victor Slav nu și-a oficializat relația pe rețelele de socializare. Fostul prezentator TV a vorbit în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea” de la PRO TV cum este rolul de tătic, acum când fetița pe care o are cu Bianca Drăgușanu a rămas, pentru o scurtă perioadă, la el.

“Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”,  a declarat Victor Slav în cadrul emisiunii.

Fostul prezentator a povestit că fetița este prea mică pentru a înțelege că mami și tati nu mai sunt împreună. Însă, pe noua iubită a lui, a acceptat-o foarte ușor.

,,Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a mai precizat Victor.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu  a dat prea multe detalii despre relația pe care o are cu Ela, dar a dat de înțeles că este fericit și se simte iubit. Cei doi nu s-au afișat nici pe rețelele de socializare.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu

 

Victor Slav și Bianca s-au căsătorit în 2013, iar nașii lor au fost Nicoleta Luciu și soțul acesteia, Zsolt Csergo. Însă, la doar câteva luni de când au devenit soț și soție, Victor și Bianca au divorțat.

Cei doi și-au reluat relația, în secret,și au decis să devină părinți. Bianca Drăgușanu l-a înșelat pe Victor Slav cu Adrian Cristea.Sofia a împlinit patru ani pe 26 septembrie, iar la petrecerea de ziua fetiței au fost prezenți ambii foști parteneri ai Biancăi, Victor Slav și Alex Bodi.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: