Redactia.ro
Home » Monden » Victor Socaciu, infectat cu COVID19. Artistul este internat în stare gravă

Victor Socaciu, infectat cu COVID19. Artistul este internat în stare gravă

GALERIE FOTO (3)

Victor Socaciu, infectat cu COVID19.Marele cântăreț de muzică folk este internat în stare gravă în sputal după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Din nefericire, Victor Socaciu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, iar acum este nevoit să folosească masca de oxigen pentru a respira.

Victor Socaciu, infectat cu COVID19. Artistul este internat în stare gravă

Victor Socaciu, infectat cu COVID19. Celebrul artist trece prin momente dificile după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Marele cântăreț și fost om politic, Victor Socaciu se află in stare gravă în spital, plămânii săi fiind foarte afectați. Artistul se confruntă cu multiple probleme de sănătate, printre care, diabet și probleme cu rinichii. În urmă cu zece ani a suferit un transplant renal, acesta primind doi rinichi de la o fetiță de zece ani, din Târgu-Mureș, aflată în moarte cerebrală. Apropiații artistului au declarat că Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este nevoit să folosească masca de oxigen pentru a putea respira. Mai mult, Victor Socaciu ar fi contactat virusul după ce a organizat, la Breaza, un spectacol de folk, iar, din cauza problemelor de sănătate, lupta pentru supraviețuire este extrem de grea.

Cântărețul de muzică folk a făcut parte din trupa Zodiac, devenind și producător al Festivalului Național-Concurs de muzică Folk „Om Bun” dar și Festivalului Național-Concurs „Cântec de dragoste”, în parteneriat cu Televiziunea Română și Radio România Actualității, dar și cu Ministerul Culturi și Cultelor.

Victor Socaciu a fost căsătorit cu prezentatoare tv Marina Almășan, cei doi având un fiu împreună, pe Victoraș. Dar se pare că artistul nu și-a îndeplinit datoria de tată, iar tânărul l-a dat în judecată pentru neplata corespunzâtoare a pensiei alimentare, câștigând ulterior procesul.

Scandalul dintre Victor Socaciu și Marina Almășan

După ce s-au despărțit, Marina Almășan a vorvit despre relația bună pe care o are cu fiul său, spre deosebire de Victor. ”Victoraș” este acum un “Victor”, în toată puterea cuvântului. Nu mai are nevoie de mama lui, pentru a înțelege lumea în care trăiește. Încearcă să se țină departe de persoanele toxice și de energiile negative și să-și construiască (iar aici mă va avea întotdeauna alături!) viața frumoasă pe care o merită.

Sper ca viitorul să-i estompeze amintirile negative, pe care le-a avut, din păcate, din plin, legate de cel care ar fi trebuit să-i fie principalul sprijin în viață (n.r. se referă la Victor Socaciu, tatăl băiatului)”, a declarat Marina Almășan, în urmă cu un an.

Victor Socaciu și Marina Almășan au divorțat după 16 ani de relație în 2012 și s-au chinuit timp de cinci ani să divorțeze oficial. Cei doi nu și-au mai vorbit, iar Victoraș nici nu a mai vrut să audă de el. După divort, artistul a fost consul în Canada, s-a căsătorit cu impresara Brândușa Simion, Marina acuzându-l la vremea respectivă că a înșelat-o cu femeia care ulterior i-a devenit soție. ‘Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel,„, a declarat Marina Almășan în urmă cu ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: