Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Amalia Enache a vrut să renunțe la PRO TV și să-și depună demisia: „M-am dus la șefa mea și i-am spus…”

VIDEO Amalia Enache a vrut să renunțe la PRO TV și să-și depună demisia: „M-am dus la șefa mea și i-am spus…”

Amalia Enache, motivul de a renunța la postul de prezentatoare de la PRO TV

Amalia Enache, una dintre cele mai respectate prezentatoare din țara noastră, a vorbit despre o perioadă în care a vrut să renunțe la PRO TV și să-și dea demisia, insă a primit o lecție de viață de la șefa ei.

Amalia Enache face parte de mulți ani din echipa trustului PRO TV și prezintă știrile de seară alături de colegul ei, Cristian Leonte.

Amalia Enache a vrut să renunțe la PRO TV și să-și depună demisia

Prezentatoarea a fost invitată de către Mihai Morar la o discuție în cadrul Podcast-ului „Fain & Simplu”, unde a vorbit cu sinceritate și și-a deschis sufletul față de perioadele cele mai grele din viața ei.

Ea a povestit cum și de ce a vrut să plece de la PRO TV. Motivele erau clar nefondate, dar așa a simțit să facă. Astfel că s-a dus în biroul șefei sale unde a descoperit o latură umană pe care ea nu o mai cunoscuse. Nesiguranța Amaliei a început atunci când a rămas însărcinată, desi nu era căsătorită, așa că s-a gândit că îi va afecta imaginea,atât ei cât și postului de televiziune.

 Șefa Amaliei Enache, a încurajat-o și susținut-o

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită. Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre. (…) Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot.

Ea mi-a spus: „Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere”. Și chiar am avut o susținere uriașă.”, a povestit Amalia Enache în cadrul podcast-ului.

Amalia Enache, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai apreciate și respectate prezentatoare din România. Are o fetiță, Alma, pe care o are cu partenerul ei, de care ea a evitat întotdeauna să dea detalii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: