Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Case de vedete. Cum arată vila Amaliei Năstase

VIDEO Case de vedete. Cum arată vila Amaliei Năstase

Amalia Năstase

Amalia Năstase are o casă superbă unde locuiește cu cei trei copii. Mai exact, o vilă formată dintr-o curte foarte mare, asemeni unui parc, cu terase, hamac, beculețe romantice, cort și o piscină. La interior, locuința are patru dormitoare, un display de jucării pentru copii, și evident, baie, bucătărie și living. În dormitorul ei, Amalia Năstase are improvizat și un birou, de unde-și desfășoară activitatea online.

Case de vedete. Cum arată vila Amaliei Năstase

Amalia Năstase locuiește alături de cei trei copii și partenerul său, Răzvan Vasilescu, cu chirie. S-au mutat aici din 1 iunie 2017, iar înainte locuiau la bloc. Casa este extrem de spațioasă, amenajată cu ajutorul unor designeri de interior și plină de culoare. La toate acestea, se adaugă și trei câini care te împină de la intrare, dar și un papagal.

”Locuim aici de pe 1 iunie 2017. Era 1 iunie Ziua Copilului și noi ne mutam (…) La noi sunt patru dormitoare. În rest camere…sunt camere. Aici vedeți un display de jucării, sunt ale lui Toma”, a spus Amalia Năstase într-un interviu pentru AlistMagazine.

”Ne-am mutat la casă, stăteam la bloc, şi acum fiecare ţipă, căci nu mai avem vecini. La noi se urlă, se ţipă, dacă am avea vecini ar chema Poliţia, e ca la nebuni” spunea Amalia Năstase într-un alt interviu.

Care este locul preferat din casă al Amaliei Năstase

Curtea este locul preferat ”din casă” al Amaliei Năstase, mai ales că a fost aranjată precum un parc. Tot curtea, este cel mai spațios loc al vilei.

”Locul meu preferat din casă este curtea. Și la început era frumoasă și mare, acum am reușit să o aranjăm în așa fel încât să pară că ești într-un parc. Avem tiroliană, avem beculețele acelea care noaptea arată foarte romantic, avem saltea, cort”, a mai spus Amalia Năstase.

În casă, Amalia Năstase mai are și trei câini și un papagal. A dezvăluit că înainte aveau și mai multe animale decât acum.

”Noi am avut mult mai multe animale decât avem acum. Am avut două șinșile, un dihor, porci de Guineea. Acum avem trei câini și un papagal. Copiii trebuie să crească cu animale”, a mai adăugat fosta soție a lui Ilie Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: