Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Codin Maticiuc, adevărul despre ce se întâmplă în cluburile de la malul mării: „Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată”

VIDEO Codin Maticiuc, adevărul despre ce se întâmplă în cluburile de la malul mării: „Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată”

De curând, Codin maticiuc abordat un subiect controversat cu ocazia petrecerilor de 1 mai. Ce s-a discutat cu urmăritorii săi pe YouTube despre consumul de droguri în cluburi. Tocmai din cauza faptului că viața lui a fost întotdeauna o petrecere continuă, Codin știe foarte bine cum stau lucrurile în cluburile de la malul mării. Acesta a mărturisit că este la curent cu practicile din locații și trage un semnal de alarmă în privința consumului de droguri.

Codin Maticiuc, adevărul despre ce se întâmplă în cluburile de la malul mării

„Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două dăți (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte, după care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (…)

Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile”, a dezvăluit Codin Maticiuc în vlogul său de pe YouTube.

Pe Codin nu l-au atras astfel de vicii

Codin Maticiuc, la frumoasa vârstă de 41 de ani, a devenit pentru prima dată tătic în 2019, iar de atunci prioritățile sale s-au schimbat. Fetița sa, Smaranda este centrul universului lui. Este implicat în foarte multe proiecte sociale cum renovarea sau construirea spitalelor în România iar acum după ani de petreceri, acest stil de viață s-a mutat pe locul doi. 

Totuși vacanța de 1 Mai a petrecut-o la mare, la un „festival de bubuială’, unde nu i-a displăcut. Acesta a discutat despre consumul de droguri din cluburi, dar a mărturisit că nu l-a atras nici muzica nici drogurile din astfel de locații. El recunoaște că mai consumă alcool atunci când petrece.

„Trebuie să te droghezi sau să te fi drogat cel puțin măcar o dată ca să înțelegi beat-ul ăla’, a mai spus Codin.

Ce avere are Codin Maticiuc

În cadrul podcastului „La Mijloc’, acesta a recunoscut că a cheltuit mai mult decât a produs până la vârsta lui:

„Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult’, a spus el.

Șocat de afirmația făcută de actor, Cosmin Natanticu a reacționat imediat!

„Adică tu până la vârsta de 31 ai cheltuit câteva milioane?’, a întrebat comediantul.

Codin a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că este adevărat. Până la 41 de ani a cheltuit câteva milioane, bani făcuți atât de el, cât și de familia lui.

„De ce 30 și un pic? Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane’, a răspuns Codin Maticiuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: