Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Dana Marijuana nu-și poate reveni din șocul provocat de moartea iubitului ei. Aceasta primeşte mesaje de dincolo: „Va veni înapoi!”

VIDEO Dana Marijuana nu-și poate reveni din șocul provocat de moartea iubitului ei. Aceasta primeşte mesaje de dincolo: „Va veni înapoi!”

Dana Marijuana primeşte mesaje de dincolo de la iubitul care a trecut în neființă. Ea nu a reușit să treacă nici acum peste șocul prin care a trecut atunci când l-a pierdut.

Dana Marijuana primeşte mesaje de dincolo

Dana Marijuana, pe numele său real, Dana Coteanu a dezvăluit la emisiunea Teo Show de la Kanal D că simte în permanență o prezenţă, cea a iubitului ei care s-a stins din viață și că este ferm convinsă că moartea acestuia a fost una pusă la cale de o femeie care i-a vrut acestuia răul.

 „Nu am văzut accidentul. După ce s-a terminat treaba, l-a văzut cineva și l-am găsit acolo. A venit o salvare, nu aveau prim ajutor, am chemat a doua salvare. Îmi arată în fiecare zi că există și mai ales că suntem în preajma sărbătorilor de Paște și sărbătorim, dacă putem să spunem așa, reînvierea lui Iisus și asta mă întărește și îmi dă răspuns că și el va veni înapoi.   Lași corpul, nu mai poți să te întorci în el, pleci, ești în tot universul și la un moment dat universul te reface. L-am simțit lângă mine total. Îl simt zilnic total, mai ales că am stat șapte ani de zile zi și noapte. Văd cum diavolii, moartea care i-a adus moartea, adică o femeie, mi-a râs în față. Asta s-a întâmplat real, om la om”, a spus Dana Marijuana.

Dana Marijuana, primele declaraţii după moartea iubitului

Aceasta a dezvăluit, în cadrul emisiunii, anumite evenimente bizare care s-au petrecut la scurt timp după ce iubitul ei ar fi avut un conflict cu o femeie care îi dorea răul. Ea crede că l-a blestemat.

„Când o dragoste e pură, răul se vede. E o femeie bolnavă și malefică, există, care a venit la noi acasă, înainte de chestia asta. Daniel s-a dus să o dea afară, ei nu i-a convenit și a mințit că e un criminal. Înainte să se întâmple acest necaz, el voia să plecăm din București, să nu mai avem legături cu nimeni. Am fost la mare, iar când ne-am întors de la mare a văzut o bufniță, mi-a atras atenția de trei ori să mă uit, iar el nu făcea asta. Apoi am fost la munte, ne-am trezit s-a uitat la ceas, era ora 20:00. Mi-a zis: „Băi, Dana, m-am învârtit pe aici, tot 20:00, am fost la baie, tot 20:00 (n.r. – i se oprise ceasul). Era clar vizat doar el, pentru că eu nu vedeam toate semnele astea. Cred foarte mult în revenirea lui, mai ales că era un om special, nu îmi e greu să îl depistez. Îmi dă semne zilnic că există. Îmi apare. Vărs cafeaua și se formează o față, arunc un șervețel și se formează iarăși ceva. Aud niște oameni care vorbesc și niște cuvinte care îmi spun ceva. Și la vreme. El e născut pe 07.07. Și la vreme și la ceas văd cifra aceasta. N-am cum să nu-l găsesc, e ca mine, îl simt prea tare ca să fie altfel”, a mai spus Dana Marijuana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: